Бъди момиче с ухание на лято! Спечели уникален парфюм от нашата игра!

10 юни 2021 | 16:50
369
0
снимки: Boucheron

Момичета, чували ли сте, че само две неща правят една жена незабравима, а те са сълзите ѝ и уханието на парфюма ѝ? Е, днес съвсем няма да си говорим за първото, защото сме сигурни, че ще ви накараме да се усмихнете с предложението, което сме ви подготвили - аромат, заради който не само всеки ще желае да бъде до вас, но и ще запомни завинаги. 

Ние винаги сме вярвали, че ароматът на една дама издава много за характера ѝ. Затова в началото на лятото ви даваме шанс да спечелите един страхотен парфюм.

С две думи - време е за нов парфюм и хич не го мислете, защото можете да спечелите емблематичния Boucheron Quatre en Bleu и елегантна сива дамска чанта Boucheron Parfums, просто като се включите в нашия Giveaway - "Mомиче с ухание на лято". Единственото, което трябва да направите, е да ни споделите кое е момичето, чието ухание ви напомня за лятото, знаем че всички имате поне една такава приятелка. А защо не приятел? 

Как можете да се включите? Просто трябва да харесате профила ни в Instagram (ето тук) и да отбележите най-любимата си приятелка в коментарите под поста ни? Отнема секунди, а може да спечелите аромат, който ще направи лятото ви още по-вълнуващо и запомнящо се. Можете да се включите в страхотния ни Giveaway от днес до 30-и юни, печелившият ще бъде обявен със специален пост в страниците ни във Фейсбук и Инстаграм. 

Boucheron Quatre en Bleu

Boucheron Quatre en Bleu е точно това, от което имате нужда - елегантност, свежест от бели цветя, наситен, плътен аромат... само няколко капки от него ще придаде онова незабравимо, опияняващо ухание на кожата и косата ви, като на уханно цвете в природата.

Сърдечните нотки акцентират върху флоралния аспект, обогатен от женствена роза и чувствен египетски жасмин. Отглеждана в региона на Ъспарта, предпазен от екстремни природни влияния, тук турската роза разкрива ароматните си качества под формата на есенция и абсолют. Топлият и плодов жасмин абсолют дължи ексклузивността си на уникалния си произход, по поречието на река Нил, което му придава изключителни акценти от околността.

Във внимателно съчетаните базови нотки, пленителното сандалово дърво и обгръщащия дъх на мускус карат дървесните нотки на akigalawood да трептят. Извлечена чрез биотехнологии и уловена от масло от пачули единствено от Givaudan, akigalawood rосвобождава подправъчни нотки, които оставят елегантна следа. Boucheron Quatre en Bleu e многостранна композиция със слънчева следа, която намеква за дръзка и уверена личност. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Woman.bg (@woman.bg)

Звучи страхотно, нали? Тогава не губете повече време, а се включете в нашия Giveaway "Момиче с ухание на лято" и този уникален парфюм може да бъде ваш! 

(в материала има продуктово позициониране)

Най-четени