В интернет пространството се появиха първите идеи на най-талантливите и известни модни дизайнери как бъдещата булка Ким Кардашиян да се облече на сватбения си ден.

Кой ще е дизайнерът щастливец, който ще има честта да ушие сватбената рокля на Ким засега не е ясно, но изглежда риалити звездата е твърдо решена да застане в черно този път пред олтрата, когато каже „да“ на бащата на своето дете Кание Уест.

Скандалната Кардашиян е на лов за сватбена рокля, а ние сме сигурни, че роклята ще е повече от скандална!

Четете още: Ким Кардашиян с тъмни кръгове под очите

След като се сгоди за Кание Уест преди месец, мама Ким заяви, че иска грандиозна сватба. Нека ви припомним, че Ким е минавала два пъти под венчилото и то в бяло, може би затова сега звездата иска да разнообрази с тоалет в черно. Допада ли ви тази нейна идея?

Роклята, на която Ким най-вероятно ще се спре, е тази на дизайнерката Вал Стефани, която е известна с драматичните си сватбени рокли и нестандартни хрумвания.
Елегантна и изискана – роклята в черно е смело решение за една булка, дали Ким наистина ще се спре на нея остава да разберем...

За правото да я облекат в най-важния й ден се борят цяла кохорта стилисти. Всички обещават неповторим сватбен ден, луксозни и качествени материали и изработка от най-висока класа.