Честно ли е? Ребъл Уилсън свали 30 кг и заряза мъжа си

05 февруари 2021 | 10:55
4430
3
снимки: Getty Images, Instagram
3

Когато свалиш от себе си 30 кг, несъмнено животът ти се променя. Моментът, в който осъзнаваш, че си се превърнал в нов човек и можеш да носиш всички дрехи, за които довчера само мечтаеше, е твоят звезден миг и нищо не може да помрачи настроението ти, а самочувствието ти се изстрелва до незнайно висини. Всъщност то става толкова високо, че се чудиш как така все още не си с красавец като Брад Пит.

Шегата настрана, но драстичната промяна във външния вид наистина може да доведе и до смяна на любовния статус. Точно такъв е случаят с Ребъл Уилсън, която не спира да споделя с последователите си в социалните мрежи снимки, които доказват колко много е отслабнала и как от пухкава сладурана се е превърнала в секси блондинка. Преди няколко дни тя сподели, че откакто фигурата ѝ е по-фина, среща далеч по-различно отношение от останалите. А вчера стана ясно и че е зарязала любимия си и вече е сингъл. По всичко личи, че Ребъл е обърнала нова страница в живота си във всяко едно отношение.


Миналата година актрисата разкри, че посвещава на здравето си и успя да постигне целите си, благодарение на хранителен режим и тренировки. Още след първите няколко свалени килограма, тя сякаш сияеше от радост, но за това имаше принос и мъжът до нея. Тя излизаше с чаровник, който е далечен на холивудския свят, заради което Ребъл не издаваше щедро информация за него. Двамата се запознават през 2019 г. чрез общ приятел и любовта помежду им се заражда бързо.

Малко след като постигна невероятни постижения с новия си начин на живот, Ребъл проговори за връзката си с Джейкъб Буш и сподели, че той е до нея много преди тя да отслабне и изобщо да започне дългия път към фигурата, която желае. Според близки на актрисата Уилсън и половинката ѝ са се разделили по взаимно съгласие, тъй като връзката им била изчерпана.


Дали вече слабата Ребъл Уилсън не се радва на повече ухажори и това да е подтикнало да сложи край на едногодишната любов с Джейкъб?Четете още: Леле! Ивана по-слаба от Галена

Още по темата

Коментари

3
  05 февруари 2021 | 14:29 отговор
 

Когато някой сваля килограми, той изхвърля не само физически токсини, а и душевни такива. Натрупванията от ментално естество водят неминуемо до цялостна промяна на личността и отърваването от тях те изстрелва на нова житейска писта. Няма връзка с ухажори и разни тям глупости!

 
2
  05 февруари 2021 | 11:08 отговор
 

Много добре направи, че свали излишните килограми.

 
1
  05 февруари 2021 | 11:05 отговор
 

Пази Боже свинкя да отслабне

 

Добави Коментар

Най-четени