ЧРД на Марион Котияр, която пребори ужасна трагедия, но и откри път към щастието

30 септември 2021 | 00:00
28641
9
Снимки: Getty Images
9

Гледайки това очарователно момиче със сияещи очи, трудно бихме повярвали, че Марион Котияр е преживяла истинска трагедия. Но тя ѝ се е случила. Дълго време след това красивата актриса тъне в депресия и отчаяние. Тъгувайки по любимия си човек, дори не си е представяла, че ще се появи някой, който да може да я спаси.

Котияр си спечели международна слава с филма „Такси“ на Люк Бесон – образът ѝ на Лили Бертино беше толкова очарователен, че никой не се съмняваше в блестящото бъдеще на Котияр. И сега, когато тя отбеляза поредния си рожден ден -  днес, на 30-ти септември, носителката на „Оскар“, няколко награди „Златен глобус“ и „Сезар“ става на 44 години, Марион отново покорява сърцата ни с хубавата си усмивка, без да изглежда ни най-малко остаряла. Впрочем в едно интервю известната французойка смело признава, че не се страхува от момента, в който няма да е в първа младост.

Днес хубавицата може с пълно право да каже, че е получила от живота всичко, за което би мечтала една жена. Тя има семейство, любящ съпруг, две деца, голям апартамент с изглед към океана – и невероятно душевно спокойствие, граничещо с идилията. „Всъщност аз бих могла да живея само от любов“ – в тези думи на звездата се крие един особен смисъл. Марион винаги е била истинска французойка – чувствена и чаровна жена, способна да подари на любимия си невиждано щастие. Но тази жертвоготовност и душевна добрина са изиграли съдбовна роля в живота ѝ.

Запознанството ѝ с френския актьор Жулиен Расам, още преди участието в „Такси“, преобърнало света на Марион Котияр.
Той бил първата ѝ пламенна любов, в която актрисата едва не изгоряла. Жулиен бил красив, талантлив и умен. Използвал всичките си връзки в света на киното (а семейството му е пълно с известни режисьори и сценаристи), за да помогне на любимата си да се реализира. Жулиен бил сигурен, че Котияр има изключителен актьорски талант. Момичето било поласкано от похвалите му и му се доверявало все повече. Скоро Марион не си представяла живота си без Жулиен и била готова на всичко за тази любов. Но безоблачното щастие на двойката се сринало до основи – като началото на тази разруха положил самият Расам. Той се пристрастил към забранени вещества, откъдето започнало падението му.
Марион Котияр
Смъртта на майката на Жулиен се отразила пагубно на психическото му състояние. Той с маниакално упорство съсипвал живота си. Нито любовта на Марион, нито нейните страдания и опити да му помогне не му подействали. През 2000 г. той се хвърлил от прозореца на висока сграда и останал пълен инвалид. Грижейки се за любимия си и леейки горчиви сълзи, Марион се надявала Жулиен все някога да преодолее своя кошмар. Но дори и в инвалиден стол Расам не се отърсил от мисълта да се самоубие, сякаш някакви вътрешни демони го тласкали към смъртта. В крайна сметка две години по-късно той повторил опита си – този път успешно.Марион била съсипана от мъка, изпаднала в отчаяние и не виждала изход. Събрала си набързо багажа и заминала за Гоа, за да се опита да успокои някак душата си край океана. Не си и помисляла да се върне към предишния си актьорски живот, но една случайност я изкарала от бездната на отчаянието. Във Франция я убедили да участва във филма на режисьора Ян Самюел „Детски игри“. На снимачната площадка си партнирала с Гийом Кане – бивш жокей, впоследствие актьор и продуцент на филмите си. Това бил знак от съдбата, че животът на Котияр ще поеме по пътя към щастието.

Минали няколко години, докато Марион и Гийом се влюбят и създадат истинско семейство, в което да няма място за униние и лоши очаквания. Именно такова щастие е заслужила с търпението и добрината си очарователната Марион Котияр!

Марион Котияр
 

Четете още: Как Марион Котияр се сдоби с тези сочни устни?

Още по темата

Коментари

9
  01 октомври 2021 | 17:26 отговор
 

Прелестна!

 
8 Румчо
  01 октомври 2021 | 01:53 отговор
 

Разкошна е...гледай я с Брад Пит невероятна игра...невероятна ЖЕНА

 
7 france
  30 септември 2021 | 21:55 отговор
 

Наполовина е арабка тази

 
6 грешка
  30 септември 2021 | 10:18 отговор
 

Марион Котияр става на 46г. Родена е 1975.

 
5 Бивш от НСГП
  30 септември 2021 | 04:32 отговор
 

Марион си носи лицевите белези на същинска французойка, че е с ангелско лице, като младия Ален Делон.

 
 
Бивш от НСГП
30 септември 2021 | 04:38

Петрова, че някъде бях чел едно изказване на Ален Делон, че мразел днешна франция, а защо ли ??? Щото днешна франция е сбирщина от негри и араби БЕ.

4 Бивш от НСГП
  30 септември 2021 | 04:25 отговор
 

Петрова, че знаеш ли, че как науката пресъздава образо на ииисус искариотски, че не е бил синеок си светло кестенява коса и с бело и слабо лице, а е наподобявал сурато на гнуснио, мазен и черен мангал азисо. Демек исссууса е бил с мургаво сурат, черна коса с черна брада и мазен сурат.

 
 
Бивш от НСГП
30 септември 2021 | 04:27

!!! азис направо ги убивам !!! СНИМКА. Гнусен, Грозен , Мазен и Брутално Мургав Мангал азис БЕ.

 
Бивш от НСГП
30 септември 2021 | 04:29

!! "Направо ги убивам". Така озаглави поста си във Фейсбук А азис, който демонстрира колко много тренира във фитнеса с няколко снимки. Видимо "Кралят на фолка" е направил доста добри мускули. Дали обаче това трябва да бъде показвано публично, или по-скоро не - ще прецените вие...!!

3 Бивш от НСГП
  30 септември 2021 | 03:59 отговор
 

Абе не знам за дяволо и екзорсисто ама наша "надка" за у сурат че ТО си носи злото изражение БЕ.

 
 
Бивш от НСГП
30 септември 2021 | 04:00

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Брутално Грозен и Смрадлив Зъл Чистокръвен Мангал БЕ.

 
30 септември 2021 | 04:05

!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.!!Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.!!Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!

 
Бивш от НСГП
30 септември 2021 | 04:06

Дам.

 
Бивш от НСГП
30 септември 2021 | 04:20

А също не знам за алллаллах и буда с ииисус искариотски.

2
  30 септември 2019 | 21:54 отговор
 

Приятеля и е трябвало да го заведат на екзорсист. Може наистина да е имал демони в себе си, щом така упорито е искал да се самоунищожи. Католиците имат такива, не е било трудно да намерят.

 
 
30 септември 2019 | 21:56

Най-голямата сила на дявола е, че много хора не вярват, че той същесъвува.

 
01 октомври 2019 | 19:06

Не знам дали е имал нужда от екзорсисит, но Вие определено имате нужда от психолог/психиатър.

 
02 октомври 2019 | 21:51

Блажени са невежите.

 
02 октомври 2019 | 21:54

Четете Свещенната книга -Библията и не се излагайте с ограничения си мироглед.

1
  30 септември 2019 | 17:13 отговор
 

Прекрасна!

 

Добави Коментар

Най-четени