COVID-19 оряза наполовина конкуренцията на нашата Адриана за "Мисис Свят"

13 януари 2022 | 17:35
372
1
инстаграм
1

Почти наполовина намаля конкуренцията за родната участничка в световния конкурс "Мисис Свят" Адриана Иванова, която ще се бори да короната идната събота в Лас Вегас. От над 100 страни, заявили участие, миналата неделя в хотел "Уест Гейт" пристигнаха доста по-малко миски, съобщават медиите отвъд Океана. Много от красавиците са се отказали да пътуват до световната столица на хазарта заради напрегнатата обстановка с COVID-19 по света и най-вече в Америка, където в последните дни регистрират нови и нови рекорди на заразени. Така на финала на 15 януари своята красота и ум пред света ще покажат 58 миски, една от които е родената в Русе Адриана Иванова. От неделя насам екипът на конкурса подготвя участничките за събитието. Красавиците са на пълен работен ден, тъй като по 8 часа са заети с репитиции или пък обиколки из местните забележителности.

Във вторник вечер домакините поглезиха миските на вечеря в италианския ресторант "Fresco Italiano". Адриана бе в компанията на носителката на титлата - Кейт Шнайдер от Ирландия. По-миналата година тя се класира втора, но в крайна сметка получи короната, заради скандала, разтърсил конкурса. Тогава домакин на събитието бе Шри Ланка, където настана истински хаос на подиума. Победителката в конкурса за 2020 г. Каролайн Джури демонстративно свали короната на определената за своя наследничка Пушпика де Силва и я прогони от сцената, понеже била разведена и нямала право на титлата. След скандала "Мисис Свят" Каролайн Джури се отказа от титлата си, която отиде при Кейт Шнайдер.

Организаторите на "Мисис Свят" са предвидили за претендентките и посещение в апартамента, в който години наред е живял Елвис Пресли. Адриана и останалите миски трябваше да се срещнат и с кмета на Лас Вегас - Каролин Гудман, но заради COVID-19 срещата е пропаднала. Адриана Иванова е родена в Русе. Явява се на конкурса, за да отвори повече врати за своята организация "Happy Kids Better World", чрез която помага на деца в нужда. Тя самата е израснала в бедните квартали на крайдунавския град и мечтата и е да направи колкото се може повече деца щастливи.

Още по темата

Коментари

1 tools.eti.pw
  15 януари 2022 | 15:57 отговор
 

tools.eti.pw

 

Добави Коментар

Най-четени