Автор
Woman.bg

Да имаш големи гърди. Преимущество? По-скоро тегоба

Вярно е, че много от мъжете си падат по големи и сочни гърди, но също така е вярно, че едрият бюст носи със себе си и някои неудобства за гордите им притежателки. Те обаче в никакъв случай не бива да се превръщат в повод за каквито и да било притеснения, тъй като както се казва в престарата мъдрост: "Трай, бабо, за хубост". Пък и както сами ще се убедите по-долу, за всеки проблем си има решение.

Тесните блузки с копчета не са добра идея

Във всеки един момент рискуваш някое от тях да се разкопчае или просто разстоянията между тях да разкрият на показ полуголата ти прелест. Ако все пак обичаш тесните дрехи, вместо на такива с копчета, можеш да заложиш на същите, но с цип.

Внимавай със стойката

Не е тайна, че доста дами с по-едър бюст се притесняват от размерите му и се прегърбват леко в стремежа си да прикрият големината му. В никакъв случай не го прави и ти. Истината е, че привеждайки тялото си напред, няма да направиш гърдите си да изглеждат по-малки, а единствено ще навредиш на стойката си. Изправи раменете си, а брадичката на главата си винаги дръж перпендикулярно на шията си. Ако пък толкова много искаш да тушираш ефекта от едрия си бюст, избери тоалет в по-тъмен нюанс.

Сутиен без презрамки - няма такъв филм

Колкото и да ти се иска да си набавиш онази очарователна и феерична рокля без презрамки, която закачливо те гледаше вчера от витрината, истината е, че трябва да се примириш с факта, че тя не е за теб. Големите гърди се нуждаят винаги от сутиен, особено от такъв с презрамки. Въпреки това проблемът има решение. Черните и тънки презрамки биха стояли добре на рокля в тъмен или черен цвят. Ако пък тоалетът ти е в светли нюанси заложи на белите, но задължително тънки, сутиенени презрамки.

Не можеш да спиш по корем

Истината е, че дамите с големи гърди не могат да спят по корем, тъй като тази поза причинява болезненост от натиска върху гърдите. Дискомфортът обаче може да бъде избегнат, ако тялото заеме полукоремна позиция, като кракът отгоре се свие в коляното.

Не можеш да носиш чанти с дълги каишки

Всички обичаме да слагаме чанти с дълги каишки, които да прехвърляме през рамо и така ръцете ни да остават свободни. Дамите с по-големи гърди обаче често пъти се оплакват от факта, че каишката застава точно между гърдите, което подчертава още повече големината им. Разрешение на проблема има и той е... хич да не ти пука!

Навеждането е проблем

Няма какво да се заблуждаваме. Всички движения, свързани с навеждане, могат да създадат усещане за дискомфорт, да разместят обхвата на сутиена или просто да извадят на показ целите ти прелести навън. Ако не искаш това да се случи с теб, вместо да се навеждаш, просто приклекни с финес.

Тичането е неудобно

Всяка дама с по-големи гърди ще ти потвърди истината, че най-много от всичко мрази да тича след автобуса. Същото се отнася и за дамите, които искат да бягат в парка, но се притесняват, че подрусването на дарбите им ще повлияе особено негативно върху целия им физически и душевен комфорт. Е, тук, колкото и да не ни се иска, можем да ви посъветваме единствено да заложите на спортния пристягащ сутиен.

Дрехата без гръб е terra incognita

Никога не можеш да облечеш тоалет без гръб, а толкова ти се иска. Направо ти се реве, когато гледаш вечерните тоалети с гол гръб от витрината на отсрещния бутиков магазин, а знаеш, че никога не можеш да ги сложиш. Единственото разрешение на проблема тук е да избереш сутиен със силиконова презрамка, което обаче не е гаранция, че тя ще стои особено естетично на гол гръб. Друго разрешение на дилемата е да заложиш на стилна рокля с нежно гръбно покритие от фина материя с телесен цвят, имитиращ ефекта на голия гръб.

Четете още: Какво мислят звездите за гърдите си