Автор
Ева Григорова

Дакота Джонсън от 'Петдесет нюанса сиво': С Крис е лично и уютно

Уютна и лична. Така определи Дакота Джонсън връзката си с вокалиста на Coldplay Крис Мартин. Дъщерята на Мелани Грифит и Дон Джонсън за първи път се отпусна да говори за отношенията си с музиканта и сподели, че двамата най-много обичат да прекарват врмето си заедно вечер у дома.

View post on Instagram
 

“С Крис сме заедно от доста време и понякога излизаме, но и двамата работим толкова много, че ни е хубаво, когато си останем вкъщи, защото се чувстваме уютно и уединено“, каза пред списание Elle звездата от “Петдесет нюанса сиво”. 32-годишната актриса сподели, че вместо да излиза в петък вечер, вече предпочита да си остане вкъщи, да пие чай и да гледа телевизия с половинката си.

По принцип актрисата грижливо брани личния си живот от медийното внимание, но сега явно вече смята, че връзката й с Мартин е достатъчно сериозна, че да сподели подробности за нея.

View post on Instagram
 

Джонсън и Мартин са двойка от 2017 г. Наскоро се преместиха да живеят заедно в модерна къща в Малибу, която е оценена на стойност 12,5 милиона долара и разполага с шест спални и девет бани. От повече от година вече се носят слухове, че двойката се е сгодила, но и двамата не са потвърдили тази информация. Същевременно не са я и отрекли.

Наскоро 44-годишният музикант посвети една от песните си на своята „вселена“ (Джонсън) по време на концерт на Coldplay в Shepherd’s Bush Empire в Лондон през октомври.