Дарина Павлова грейна в позлата от глава до пети (снимка)

В последно време Дарина Павлова определено е станала по-активна в социалните мрежи от всеки друг път и при всяка възможност тя не пропуска да напомни за себе си.

Вдовицата на бившия президент на „Мултигруп“ - Илия Павлов, който през 2003 г. загуби живота си след показен разстрел пред офиса му в столицата, сподели шикозен фотос от нощта на Хелоуин. На снимката мадам Мулти, както наричат бизнесдамата, е облечена във впечатляващ златен костюм от глава до пети. Сами се досещате, че бляскавата визия на Павлова бе по повод празника на Вси Светии онзи ден.


Появата на кадъра предизвика дъжд от възторжени коментари сред почитателите на Дарина в социалната мрежа.

"С приближаването на Пълнолуние, синя луна, лятното часово време - плюс безпрецедентните събития от тази година - Хелоуин 2020 наистина е страшен. Много се е променил, а ние, така или иначе, трябва да разгърнем вдъхновението за Хелоуин и да го отпразнуваме по безопасен, забавен и неочакван начин! Магията наистина е много проста. Всичко, което трябва да направите, е да искате нещо и след това да си го позволите", написа 57-годишната бивша актриса към снимката.

Припомняме, че наскоро тя бе домакин в Дубай на най-добрата си приятелка - актрисата Мартина Вечквоа, която гостува на Павлова в емирството заедно с колегата си Владо Пенев.

View post on Instagram
 

Четете още: Владо Пенев вечеря с Дарина Павлова за 6 бона в пустинята