Деми Ловато най-накрая откри щастието в любовта и обяви, че е сгодена! 27-годишната певица сподели радостната вест снощи в Инстаграм профила си.

Щастливият господин, който успя да спечели сърцето ѝ е 28-годишният Макс Ерих. Двамата се срещат едва от месец март, но явно любовта им се развива мълниеносно бързо.

В публикацията си Деми се обърна към годеника си с трогателните думи: "Разбрах, че те обичам още от първия момент, в който те срещнах. Няма как да опиша чувството на тези, които не са го изживявали, но за щастие на мен ми се случи. Никога през живота ми не съм се чувствала толкова обичана (освен от родителите си). Никога не си ме карал да бъда нещо различно от това, което съм. Караш ме да искам да бъда най-добрата версия на самата себе си. И сега имам честта да приема предложението ти за брак. Обичам те много повече, отколкото мога да го изразя с думи и съм безкрайно развълнувана, че ще бъдем семейство. Обичам те завинаги, бейби!"

View post on Instagram
 

Певицата и възлюбеният ѝ не криеха дълго време романса си. И въпреки че бяха заедно от съвсем скоро, двамата решиха да прекарат карантината заедно в къщата на Деми. Кой знае - може би неочакваното им съжителство да ги е подтикнало да предприемат бързо, бързо следващата крачка. А да не би певицата да е бременна? Нека обаче първо разберем кога ли ще е датата за сватбата.

За Макс до момента се знае, че е почитател не само на музиката на Деми, но и на здравословния начин на живот и никак не обича шумните партита. Ето защо семейството на звездната дама приема с радост половинката ѝ - той е нейното перфектно вхъдновение да живее добре и да забрави за наркотиците завинаги. Припомняме ви, че тя преживя изключително тежки моменти заради зависимостта си към опиатите.

View post on Instagram
 

Четете още: Емилия с тайнтствено пожелание за рождения ден на Башур