Автор
Woman.bg

Деми Ловато след срещата със смъртта: Ще продължа да се боря

Новината, която шокира цял свят през месец юли, бе, че една от най-гласовитите дами в шоубизнеса Деми Ловато е приета по спешност в болница. Причината е свръхдоза, която за малко не отне живота й. Докато тя беше хоспитализирана, говорителите й опитаха да запазят спокойствието й и да потушат шума в медиите, като съобщиха, че информацията за свръхдоза е невярна. Но ето, че Деми вече е добре и сама потвърди, че се бори с тежка зависимост. Официалното й изявление в социалните мрежи гласи:

"Винаги съм била открита за борбата ми с пристрастеността. С времето научих, че това е заболяване, което не изчезва просто така във времето. Това е проблем, с който трябва да продължа да се боря и който трябва да преодолея. Все още не съм успяла.

Благодаря на Господ, че ме спаси и че съм жива. Винаги ще бъда благодарна и на феновете си за безкрайната им любов и подкрепа, особено през последната седмица. Позитивните ви мисли и молитвите ви ми помогнаха да се справя в този толкова труден момент.

Благодаря на семейството ми, на екипа ми и на лекарите, които бяха на моя страна през цялото време. Без тях сега нямаше да съм тук и да пиша това обръщение за вас.

Сега имам нужда от време да се възстановя и да се съсредоточа върху здравето си. Никога няма да забравя любовта, с която ме обградихте и нямам търпение да дойде денят, в който ще мога да кажа, че вече съм добре.

Ще продължа да се боря."

Според близки на певицата тя ще посети рехабилитационна клиника, след като излезе от болницата.

Четете още: Моден гаф смути Меган Маркъл на рождения й ден