Автор
Веселина Петрова

Деми Мур: толкова съм била глупава, винаги се нагаждах по мъжете си

Актрисата споделя, че преди да се научи да обича себе си, често е страдала, заради отношението на мъжете. Деми Мур засегна интересна тема в шоута но Джес Касъл – а именно – любовта към себе си и приемането. Звездата си припомни своите три брака и призна, че винаги се е отказвало от своето собствено „Аз” в отношенията си.


„Мисля, че е изключително труден и дълъг процес да се научиш да се обичаш и да се приемаш такъв, какъвто си. Аз толкова пъти се опитвах да се променя, да се наглася към мъжа до мен, да се доближа до неговия идеал, че губех себе си. Някак сме научени да забравяме за своите собствени мечти и интереси, за да се харесаме на някого”, сподели Деми.

Мур призна и че според е нея похвално хората да работят над отношенията си, да избират личната си свобода и да се стремят да не зависят от никого.

„Прекрасно е, когато хората преминават заедно през всички трудности на живота, отдавайки цялата си любов. Но това няма как да се случи, ако нямате искрени чувства и ако не приемате себе си”.



В периода 1980 -1985 година Мур е била омъжена за Фреди Мур, а две години по-късно се омъжва за Брус Уилис, от когото има три дъщери.

През 2000-а Деми се развежда с Брус, а след пет години отново е омъжена – за Аштън Кътчър, който е с 15 години по-млад от нея. Разводът ѝ с него през 2011-а е изключително болезнен за Мур.

Искате ли нови слушалки? Включете се в нашата игра и спечелете сега!