Автор
Woman.bg

Деси Радева разкри подробности за спалнята си с президента

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева, отвърна на удара, след като председателят на Народното събрание Цвета Караянчева отправи ироничен упрек към държавния глава.

„Малко се засегнах като стана дума за спални вчера. Иска ми се да уточня, че има случаи, в които и службите са безсилни... Love conquers all“, сподели тя във Facebook вчера вечерта, провокирана от пост в социалната мрежа, написан от Караянчева преди два дни по повод изказване на Румен Радев, че „вижда сянката на службите да надничат в спалнята му“.

Ето как звучи той: "Президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му. Не е сериозно един битов казус, около кариерното развитие на съпругата му, да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет. Годината е 2020 и разделението на властите е защитено от Конституцията, г-н Радев. Не полицията, а народната милиция респектираше несъгласните българи, но това се случваше по времето на един друг режим, за който с носталгия си спомня партията, която Ви издигна.Тогава хората бяха въдворявани в лагери дори без намесата на разузнавателни средства. Достатъчно бе един донос. Така че, нека да не изпадаме в параноя, да не вадим скелети от гардероба и да не сеем раздори. Правителството стои стабилно, а личната вендета, която преследва президентът Радев, няма да доведе до нищо добро. Демонстрациите на накърнена чест не са продуктивни, дори за хора, които идват от армията. Явно г-н президентът, е добър в изпълняването на заповеди, но да си лидер в политиката е нещо съвсем друго."

Разбираемо е, че подобни думи, по един или друг начин, касаещи личното пространство на президентската двойка, няма как да не засегнат жена като Деси Радева, която, по всичко личи, е готова винаги и във всеки един момент да застане уверено до своя любим и открито да защити своето и неговото достойнство.

Към публикацията си Радева е добавила и две снимки – нейна с Румен Радев и на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева с мъжа ѝ. А за финал на посланието си е заложила на кратката, но мъдра фраза "Любовта побеждава всичко".

Четете още: Президентшата Деси Радева засенчи всички дами в Япония