Телевизионната водеща Деси Цонева дебютира като влогър. В канала си в YouTube тя стартира проекта „Приключенията на Деси“, с който цели да покаже кулинарен нюх, а първият епизод от него бе посветен на здравословното хапване.

Преди да се отправи към онлайн пространството, Цонева разкри, че е искала да реализира идеята си като тв предаване, но не е получила подкрепа от телевизиите. Затова тя превърна един от апартаментите си в София в своеобразно студио, писа "Монитор".

View post on Instagram
 

Работа при полеви условия – така водещата определи кухнята, в която заснема своите рецепти. „Тук няма дори ренде и цялото оборудване си го взех от „Бояна“ в едни черни чували – все едно изнасях труп. Представете си какво са си помислили съседите“, намигна Цонева в рамките на 47-минутния дебютен епизод от влога ѝ.

Водещата е категорична, че реализирането на формата за нея е сбъдната мечта, като го анонсира като кулинарно предаване „с елементи на страшни щуротии“.

„Приключенията, които ще ви покажа, са отражение на моята луда, авантюристична натура, както и огромната ми любов към готвенето и храната“, допълва още тя.

През декември раздаваме страхотни награди. Как да участваш, научи тук...