Дидо от D2 проговори за раждането на сина си и бащинството по време на пандемия

В интервю за предаването "На кафе" фронтменът на групата D2 Деян Каменов-Дидо сподели съкровени моменти от дните си като татко, и то по време на пандемия.

Припомняме, че музикантът и половинката му - Юлия, се сдобиха с мъжка рожба на 23 април. На другия ден пък колегите му направиха радостната вест достояние на феновете му в официалния профил на групата във Facebook.

Подробности около раждането на сина му обаче до този момент самият Дидо не бе коментирал. Днес обаче той за първи път благоволи да сподели някои моменти от най-милия момент в живота му. По молба на Юлия той не присъствал на раждането в болницата, разкри певецът пред Гала. Отишъл единствено в деня на изписването, за да си прибере любимите хора у дома и оттогава семейството е неразделно.

Около избора на име имало доста колебания, като първоначално Дидо смятал да кръсти детето си на някого от фамилията. В крайна сметка обаче везната наклонила в полза на името Дейвид. Младият татко призна още, че пандемията си има и своята добра страна, тъй като му дала възможност да прекарва повече време до семейството си.

Досегът до бащинството обаче не е първи за Дидо. Изпълнителят и любимата му отглеждат по-големия син на Юлия от първия ѝ брак - Игор.

Първоначално отношенията между него и Игор не потръгнали добре, но с течение на времето двамата се сближили и сега се разбирали чудесно, сподели още Дидо.

Четете още: Дидо от D2 стана баща