Доли Партън с еротичен подарък за рождения ден на съпруга си - пресъздаде снимките си в 'Плейбой'

Кралицата на кънтри музиката Доли Партън сподели с феновете си пикантният подарък, който е направила на съпруга си по повод 79-ия му рожден ден на 20 юли. За да изненада любимия си на този специален ден, 75-годишната певица е пресъздала снимките си за списание „Плейбой“ от 1978 г.

View post on Instagram
 

„Сигурно се чудите защо съм облечена така“, започва закачливо Доли във видеото, което тя споделя с почитателите си. . „За рождения ден на съпруга ми е. Помните ли как преди време казах, че ще позирам за „Плейбой“, когато съм на 75? Е, сега съм на 75 и те нямат списание, но съпругът ми винаги много е харесвал снимката от оригиналната корица“, продължава вдъхновено изпълнителката.

View post on Instagram
 

Припомняме, че през 2020 г. най-известното мъжко издание в света не издържа на конкуренцията с интернет и компанията се насочи към друг бизнес модел, прекратявайки отпечатването на списанието.

„Опитах се да измисля нещо, с което да го направя щастлив“, продължи Доли във видеото си. „Той все още мисли, че съм секси след 57 години и аз няма да се опитвам да го разубедя.“

View post on Instagram
 

Във видеото се вижда и една от малкото снимки на съпруга на певицата (макар и в гръб), който е бизнесмен и е женен за нея от 1966 г.

View post on Instagram
 

Четете още: Ирина Шейк в депресия заради Кание Уест?