Домашно насилие: Известен гръцки изпълнител пребивал българската си съпруга

06 юли 2022 | 12:30
2606
4
Unsplash
4

Известният гръцки певец Темис Адамантидис е упражнявал домашно насилие над българската си съпруга Анастасия Стефанова. Това обяви самата тя пред местни медии. Повод за признанията на жената стана арестът на бившия мъж на Темис, пребил колежката си Барбара Кирки миналата седмица.

Изпълнителят бе пуснат в събота по обяд с ограничителна заповед да не я доближава на 100 метра, както и да не й звъни по телефона, нито да й праща съобщения, писа "Телеграф".Барбара е била пребита до смърт от Темис, заради мобилен телефон.

„И аз, която съм майка на неговите деца, също съм преживявала такива инциденти пред очите на непълнолетните ни деца“, казва Анастасия Стефанова.

Тя обяснява, че в миналото е търсила съдействие от властите, заради насилие.

„Удари ме и излезе от къщата, извиках полиция, децата плачеха”. Тя е завела дело срещу него, но то не е стигнало до съда, заради пандемията. Затова се е принудила да си вземе децата и да се прибере в България, където живее през последната година.

Анастасия разкрива още, че певецът е бил напълно безразличен към наследниците си, не е давал и пари.

„Познавам и съпругата му, и децата им. Не знам дали им е давал пари, но съм виждала да ги води на излет. Много съм изненадана от случилото се, тъй като не съм го виждала дори да повишава тон, толкова е спокоен. Барбара също съм я срещала, изглеждаха толкова влюбени, но не мога да знам какво става в къщата им“, коментира гръцката певица Саса Баста, цитирана от "Телеграф".

Коментари

4 :
  09 юли 2022 | 21:27 отговор
 

А антисоциалната партия БСП (БКП) е най-женската в България. Пенсионерките над 80 години фалираха България 4 пъти и продължават да гласуват за проруските главорези и България е в перманентна бедност. Докато комунистическите изверги имат по 10 апартамента, около 5 милиона българи нямат пари за 1 апартамент, за да създадат нормално семейство и затова някои жени бягат в чужбина, просто в България другарките от БСП продължават да унищожават обществото.

 
3 :
  09 юли 2022 | 20:58 отговор
 

Българката доказано е проста като папуда. За парички може да се ебе дори с талибани от "Ал Кайда" или с негри от Конго, а самата българка не е нищо особено.

 
2 росица спасова.
  06 юли 2022 | 14:12 отговор
 

аз мисля че мъжете като са по силни и пребиват жените си.понакога и децата.не само гръцките ами и българи.и навсякъде по света.

 
1 простите
  06 юли 2022 | 13:56 отговор
 

простите българки хукнаха по чужбините да се ебат за пари. това е резултата. сега да не реват

 
 
Умните
06 юли 2022 | 20:17

Щото в България през ден някоя в куфар, обикновено на мъжа майката и бащата помагат на осраняка дето са възпитали да бие жена си.

Добави Коментар

Най-четени