Дрю Баримор и Камерън Диас - две дами без филтри и филъри

16 септември 2021 | 12:08
1261
1
Getty Images/ Instagram
1

Звездните актриси Дрю Баримор (46 г.) и Камерън Диас (49 г.) качиха общ фотос в Instagram, за който получиха множество одобрителни коментари.

Дамите, които участваха заедно в хитовата лента “Ангелите на Чарли” получиха поздравления от феновете си затова, че остаряват естествено и не разчитат на филтри и филъри, за да изглеждат чудесно.

Въпреки че и двете са с грим на снимката, от фотоса ясно личат някои от неизбежните следи на времето, а почитателите на актрисите ги определиха като глъдка свеж въздух сред изумителното количество пластична хирургия, което се среща в Холивуд.

И двете актриси са говорили пред медиите за разкрасителните процедури. През 2014-а година Диас разкри, че е опитвала ботокс, но той променил лицето ѝ по “странен начин”. “Тогава си казах “не”, не искам да изглеждам така, предпочитам лицето ми да остарява, вместо да имам лице, което въобще не ми принадлежи” - каза тогава тя.

През февруари тази година Дрю Баримор пък разкри, че никога не си е правила нищо на лицето. Тогава тя призна, че има склонността да се пристрастява към различни неща и винаги се е притеснявала, че ако започне с разкрасителните процедури няма да може да спре.

“Смятам, че фактът, че съм бунтарка и виждам целия натиск и мъчения, на които жените са подложени, за да изглеждат по определен начин”. Тогава си казах “Вие сте доста нещастни хора”. Не искам никога да ме бъде страх от това, което животът би могъл да ми поднесе” - допълни актрисата.

Още по темата

Коментари

1 Радо
  16 септември 2021 | 12:57 отговор
 

Обикновенни кифли.

 

Добави Коментар

Най-четени