Дрю Баримор плаче всеки ден: Домашното обучение е кошмар, не мога повече

Очевидно изолацията не се отразява добре не само на нас обикновените хора, но и на звездите. В дни като сегашните разбираме, че и те са човеци със същите проблеми като нашите. И ако много от вас, работещи майки, намират домашното обучение и онлайн училището за пълен ад, то трябва да знаете, че не сте сами. Дрю Баримор се присъединява към вас с пълна сила.

Актрисата разкри, че за нея учението на дъщерите ѝ у дома е било изключително предизвикателство за нея в началото. Нещо повече - тя плакала всеки ден заради трудностите, които срещала в обучението на децата си. Дрю е майка на две дъщери, които са на 7 г. и 5 г., заради което най-голямото изпитание за нея било да балансира между образованието и дисциплината.

"Това е ужасен период, в който трябва да бъда и грижовен родител, и учител, и възпитател едновременно. Трябва да се грижа и за децата ми, и за себе си, и за дома си", споделя актрисата, която очевидно е изморена от новия си начин на живот.

View post on Instagram
 

Но въпреки трудностите, Дрю споделя, че щастието е нещо, за което трябва да се воюва всеки ден. Тя определя себе си като "войник от армията на оптимизма".

В онлайн интервю актрисата разкрива и колко е горда от факта, че известните личности и големите компании са обединени в битката срещу коронавируса и има толкова доброволци, които помагат с дарения за екипите, които са на първа линия и лекуват заразените. Тя смята, че общата цел човечеството да оцелее, е силата, която е успяла да обедини толкова много хора.

View post on Instagram
 

Четете още: Най-красивата любовна история, която започна по време на пандемия