Автор
Woman.bg

Дъщерята на Гала: На всичко си ме научила ти, мамо

Искате най-добра приятелка, която винаги да е до вас, да ви учи на важните неща в живота и никога да не ви предава? Значи искате дъщеря. Няма нищо по-силно и красиво от любовта между майка и малкото ѝ момиченце. Затова винаги, когато звездна дама сподели трогателно послание в социалните мрежи, адресирано към дъщеря ѝ, то заслужава внимание.

През последните няколко месеца медиите се интересуват все повече от порасналата дъщеря на Гала, която вече не е мъниче, а прелестна млада дама. Водещата, която също продължава да поддържа невероятна форма, не пропуска възможност да покаже гордостта си като майка. През изминалите дни тя бе особено активна в Инстаграм, като публикува два кадъра с дъщеря си Мари.

На единия двете момичета са в топла прегръдка, а като описание към него Гала добавя: „А беше толкова мъничка“

View post on Instagram
 


На втория звездните майка и дъщеря вървят гордо по улицата. Към публикацията водещата признава, че не знае на какво е научила Мари, но тя от своя страна я е научила да обича безусловно.

View post on Instagram
 


Младата госпожица, която е одрала кожата на майка си, също не пропуска да отговори на милото ѝ признание. Тя бе по-лаконична, но не и по-малко емоционална - „На всичко си ме научила ти, мамо“.

Очевидно Гала и Мари са изградили отлична връзка и отношенията им вече не са само като между родител и дете, а приятелски. Не е ли това най-хубавото нещо в живота?

Четете още: Някога са им се присмивали, а днес са звезди. Кои са те?