Автор
Ива Петрова

Джаферович отново заговори за пластичните операции

Жени Джаферович разкри несподелян до този момент детайл, свързан със здравето на съпруга ѝ - футболиста и победител в Сървайвър: Камбоджа Ваня Джаферович.

В интервю за списание "Ева" участничката в "Игри на волята" разкри, че партньорът ѝ също като нея е станал жертва на пареза на лицето. Самата тя получила въпросното увреждане в периода около раждането на дъщеря ѝ.

View post on Instagram
 

"Когато се случи, не го приех фатално. Трябваше да мисля за раждането на Леа, всичко с нея да бъде наред. Бях едва на 22, изобщо не бях суетна, не мислех за себе си и „колко е зле“ състоянието ми. Към днешна дата виждам колко много ми се е отразило, но знам, че към онзи момент нямаше какво повече да направя за лечението си, за да не се сблъсквам днес с такива сериозни последствия", разказва тя.

Миналата година Ваня също получил такава пареза. "Това е толкова минимално като шанс, че клони към невъзможното. Шеговито се наричаме сем. Фациалис. Радвам се, че неговото лечение премина успешно и днес няма и следа от парезата", допълва бившата плувкиня.

View post on Instagram
 


Евгения не крие още, че много често е ставала жертва на нападки за външността си. "Лицевата ми парализа е била обект на много коментари и критики. Лицето ми невинаги изразява мислите и емоциите ми. Нима има смисъл да отговарям на негативни коментари?! Била съм 47 кг в болница, в тежко състояние. Била съм и 80 кг. Надявам се само скоро у нас да утихне желанието за това отричане, мразене и старание да се нарани някого".

Тя отново припомня и за двете си пластични операции, за които неведнъж е признавала. "Никога не съм ги криела. Те са две и са следствие на двете ми прекрасни дечица, родени секцио. Имах диастаза на коремната стена и много останала кожа след двете бременности. Направих си абдоминопластика и след това вазер липосукция. Сега имам страхотен корем!", искрена е Жени.

View post on Instagram
 

Четете още: Гери-Никол се пусна гола от солариума (Снимка)