Американската певица Джанет Джексън тайно се омъжи за катарския милиардер Висам ал-Мана, съобщава АП, позовавайки се на официално съобщение на младоженците.

Според съобщението, цитирано от РИА "Новости", сватбата е била тиха частна церемония в края на 2012 г. В края на декември британското издание "Дейли Мейл" съобщи за тайна връзка между Джанет Джексън и катарския милиардер, който се срещали от 2010 г. Както съобщи вестника 37-годишният бизнесмен подарил на 46-годишната певица огромен скъп пръстен, която тя много се бояла да не изгуби.



Джанет Джаксън е сестра на краля на поп музиката Майкъл Джексън, който почина на 25 юни 2009 г. Тя излиза на сцената още на 7-годишна възраст, а през 1976 г. участва в сериала " The Jacksons", припомни БГНЕС.

На 16 години Джанет подписва договор със звукозаписната компания A&M, която пуска първия й албум. Широка известност певицата получава благодарение на албума си "Контрол" през 1986 г.

Според специализираното издание "Billboard" певицата е в списъка с най-продаваните изпълнители за цялата история на поп музиката.