Джей Ло и Лейди Гага - двете феи, които приветстваха Джо Байдън в Белия дом

Днес Джо Байдън и съпругата му Джил посрещнаха първото си утро в Белия дом, след като снощи цял свят наблюдаваше тържественото предаване на властта. Церемонията бе красива и бляскава, въпреки тежките времена, през които човечеството преминава в момента.

На събитието имаше безброй почетни гости, най-вече представители на Холивуд и целия шоубизнес. Все пак, известно е, че артистите бяха твърдо против Доналд Тръмп и сега са повече от щастливи, че на негово място застава демократът Джо Байдън. А той определено се радва на много привърженици в кино и музикалните среди. Но сред тях определено се отличава Лейди Гага.



Тя бе може би най-страстният привърженик на Байдън по време на изборите и вчера отново го доказа с изпълнението си пред Капитолия. Гласовитата дама изпя химна на САЩ, за да открие церемонията и го направи по наистина впечатляващ начин. Дори микрофонът в ръцете ѝ беше златен, а визията ѝ беше еталон за елегантност. Лейди Гага отново показа, че умее да взима дръзки и в същото време успешни модни решения. Тя бе облечена в тоалет "Шиапарели" - черен топ и огромна червена пола. На облеклото ѝ се виждаше и впечатляваща брошка – гълъб, който носи клонка (символ на мира).



Другата перла в програмата беше Джей Ло, която пък беше заложила изцяло на белия цвят. Тя изпълни This land is your land и America is beautiful точно, след като Камал Харис положи клетвата си.



„И нека Бог да ми е на помощ“ бяха думите, с които Джо Байдън официално прекрачи прага на Белия дом. От днес той е президентът на САЩ, а любимата му Джил – първа дама.

Четете още: 5-те опустошителни трагедии в живота на Джо Байдън