Джей Ло по-щастлива от всякога: омъжена, успешна и красива. Вижте уникалните голи снимки, които сподели!

25 юли 2022 | 13:32
7808
4
Инстаграм, Getty images
4

Какво повече може да иска една жена от живота? Джей Ло вече е щастлива. И напълно завършена. Омъжена за човека, когото обича, влюбена, обичана, с прекрасни деца, кариера, която лети нагоре и бизнес, който постоянно търпи развитие.

Преди дни Лопес стана на 53 и сподели невероятна фотосесия, посветена на продуктите от нейния козметичен бранд - JLo Beauty - за тяло – JLo Body.

„Красотата няма срок на годност“ винаги е била моята лична мантра, защото съм в бизнес, в който младостта се възхвалява и хората се опитват да отпишат, особено жените, в определен момент“, споделя пред People музикалната звезда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Например: „Приключихме, няма повече филми за вас. Не искаме вашата музика повече.“ Докато растях, гледах на хора като Даяна Рос, Шер и Тина Търнър, а те бяха в 50-те си години, бяха красиви и признати по това време.“

Лопес признава, че би искала хората да забравят за някои фрази, свързани с възрастта.

„Вярвам, че можете да изглеждате и да се чувствате невероятно и секси на всяка възраст. Наистина не харесвам фразата „Изглеждаш добре за 40-годишна или изглеждаш добре за 30-годишна или 50-годишна“. Какво ще кажете за просто „изглеждаш добре?“, казва чаровната Лопес за която със сигурност възрастта е просто цифра.

„Харесвам те, когато нямаш нищо. Без прическа, без грим, само ти в собствената си кожа.“, казва съпругът на Дженифър - Бен Афлек. Любов, а?
 

„Той наистина оценява това. И така ме кара да се чувствам наистина уверена и красива. Че някой може да види същността на това кой си и кожата, в която си, и че аз се грижа за това и че оценява това. Кара ме да се чувствам наистина красива.“, потвърждава Лопес.

Източник на Entertainment Tonight споделя, че след малката церемония в Лас Вегас двойката планира още една сватба.

„Джен и Бен все още планират скоро да организират по-голямо тържество със семейството и приятелите си, за да отпразнуват любовта си по по-голям начин.“

В момента те са в Париж, градът на любовта, и гребат с пълни сили от това, което съдбата им подари.

Източник на People твърди, че двамата са прекарали повече от два часа в прегръдки и целувки на пейка в парка. Снимките го доказват.

„Бяха като двама тийнейджъри на пейка в парка – много любящи, много внимателни“, казва очевидецът. „По това време сутринта нямаше много хора и не бяха разсейвани. Бяха само те.“


 

Двойката по-късно е била на разходка с децата си до Центъра Помпиду, а по време на пътуване по река Сена до музея д'Орсе Бен Афлек беше заснет да подремва на палубата. Любовта може да бъде изтощителна, но е толкова вдъхновяваща!


Коментари

4
  22 август 2022 | 22:57 отговор
 

 
3
  25 юли 2022 | 21:47 отговор
 

Че е хубава и талантлива, при това умна ,не може да има спор ! Но някои , като например първият по-горе коментар , не могат да излязат от разяждащата ги злоба . Горките ...

 
2 :(
  25 юли 2022 | 21:31 отговор
 

Все същата фотошопирана, остаряла, дебела женица си е! Сори.....

 
 
27 юли 2022 | 10:21

Да остарееш не се дава на всеки, нали сте наясно, че има един единствен начин да бъде избегнато. И дай боже на всеки да остарява като нея.

 
Жена
28 юли 2022 | 11:19

Бегай да си играеш с Барбито

1
  25 юли 2022 | 14:10 отговор
 

Разкошна е!

 

Добави Коментар

Най-четени