Автор
Ева Григорова

Джейда Пикет Смит на 50, всички гости на партито на кънки

Актрисата и водещ на токшоу Джейда Пикет Смит отпразнува 50-ия си рожден ден по доста забавен начин - на кънки.

Партито бе озаглавено “Jada’s Roller Rink”, а на него присъстваха съпругът ѝ Уил Смит, както и синовете им Джейдън и Трей. Дъщеря им Уиолоу пропусна купона, заради свое участие на фестивала Life is Beautiful в Лас Вегас.



Семейство Смит организирало изграждането на пързалка за кънки в собственото си имение в Лос Анджелис. Гостите пък били помолени да разкрият номера на обувките си, да носят тънки якета и да пропуснат подаръците. Музиката била главно от 70-те години, а източник близък до семейството разкрива, че партито било супер забавно.



Самият Уил Смит не карал кънки, тъй като в момента снима филма “Emancipation” и не би могъл да рискува да падне и да се нарани. За разлика от него Джейда била на кънките през цялото време, като дори зарибила и майка си, която също се включила в забавлението.

View post on Instagram
 


Гостите пък трябвало да се подложат на бързи ковид тестове, преди да се присъединят към купона. Менюто на партито включвало суши, веган храна, както и пица изпечена на пещ. За десерт семейство Смит се спрели на сладолед и много видове донъти. На бара пък не се сервирал алкохол, тъй като домакините се притеснявали, че това би могло да повлияе на уменията за каране на кънки на гостите.

View post on Instagram
 

За старта на поредния сезон на своето шоу Red Table Talk, Джейда реши да обръсне главата си и разкри, че към смелата стъпка я е подтикнала дъщеря ѝ Уилоу. Допада ли ви новата ѝ визия?