Автор
Ева Григорова

Джейн Фонда хвърли голяма бомба: Призна, че е излизала с 90-годишен за пари!

Джейн Фонда призна, че се е съгласила на среща с 90-годишния Ричард Лугнер, както и че той ѝ е платил, за да го придружи на бала на Виенската опера.

Холивудската актриса разкри, че е приела поканата на австрийския строителен магнат, защото Люгнер предложил да ѝ “плати доста пари“, за да присъства на едно от най-популярните събития в социалния календар на Австрия.

Фонда каза, че се нуждае от парите, за да плати сметките си и за да издържа внуците си.

“Издържам много хора“, допълни тя.

View post on Instagram
 

Фонда призна, че не е била добре информирана за събитието, преди да приеме поканата на Люгнер, като каза на репортери, че е смятала, че отива на оперно представление, а не на бал.

Актрисата, която е добре известна с активизма си за ограничаване на промените в климата, каза, че “съжалява“ да научи, че австрийската петролна и газова компания OMV е спонсорирала бала на Виенската опера.

“Тези компании за изкопаеми горива са престъпни.Те убиват хора. Те убиват планетата“, отбеляза звездата от „80 за Брейди“.

“Моля, опитайте се да накарате вашата опера да спре да получава подкрепа от петролна компания“, добави тя.

View post on Instagram
 


85-годишната актриса се присъединява към списъка на звездите, които са позирали до Лугнер, тъй като той е известен с това, че плаща големи суми пари на известни жени, за да бъдат негова компания на бала. Сред тях са Памела Андерсън, Ким Кардашиян и Ел Макферсън.

Фонда каза, че нейният ангажимент няма да включва танци на бала, защото има "изкуствено рамо, две изкуствени бедра, две изкуствени колене".

„Стара съм и може да се разпадна“, иронизира се тя.

Смята се, че състоянието на актрисата възлиза на 200 милиона долара. Парите ѝ идват от семейството и от дългогодишната ѝ кариера.

Фонда е дъщеря на известния актьор Хенри Фонда и светската личност Франсис Сиймур Брокау.

Последният филм с нейно участие - комедийната драма "80 за Брейди" донесе по-високи от очакваните приходи от 12,5 милиона долара и се заключи на второ място в боксофиса през първия си уикенд по екраните.

View post on Instagram