Автор
Woman.bg

Дженифър Анистън отпразнува рождения си ден с Брад Пит

Дженифър Анистън отпразнува 50-ия си рожден ден с парти в Лос Анджелис, на което, дръжте се, за да не паднете от въодушевление, присъства и бившият ѝ Брад Пит.

Брад е уважил Джен и е отишъл, усмихнат до уши на празненството ѝ в лъскав хотел в Лос Анджелис. Интересно е, че Анистън не е била единствената му бивша там. На партито е присъствала и екс годеницата на актьора Гуинет Полтроу, разкриват от списание "People".

Всъщност вечерта е представлявала своеобразна среща на бивши, защото на рождения ден е бил и екс възлюбеният на Дженифър Анистън Джон Майер. Сред гостите е била и бившата на Джон Майер - Кейти Пери, придружена от настоящия си любим Орландо Блум, допълват от изданието.

Няма как да не отбележим, че присъствието на Пит на рождения ден на любимката от "Приятели" отново накара мнозина да се зачудят пламнала ли е пак любовната искра помежду им.

Припомняме ви, че след като Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха през 2016 година се появиха твърдения, че актьорът и Анистън правят опити отново да намерят път един към друг. Причина за заключеният бяха срещите между двамата. Техен близък обаче категорично заяви, че в тези догадки няма нищо вярно и те дори не се виждат толкова често, колкото медиите съобщават.

Самата Джен се раздели със съпруга си Джъстин Теру миналата година след двегодишен брак.