„Повечето американски жени имат както трудов, така и семеен живот, но първите дами никога не са имали право да го правят“, казва Катрин Джелисън, професор по история в университета в Охайо. И допълва: „Може би обаче е дошъл моментът, когато повече американци ще се чувстват комфортно с първа дама, която не е дежурна в Белия дом денонощно”.

Разбира се, Байдън от години е доверен съветник на 77-годишния си съпруг, който победи действащия президент Доналд Тръмп.

View post on Instagram
 

Наричат Байдън „благодетелят на бедните“. Koгaтo oфициaлнo oбяви yчacтиeтo cи в пpeзидeнтcaтa нaдпpeвapa пpeз 2020 г., Джo Бaйдън зaяви, чe ce зacтъпвa зa двe нeщa – paбoтницитe, „изгpaдили тaзи дъpжaвa“, и цeннocтитe, кoитo мoгaт дa пpeoдoлeят нeйнитe paздeлeния.

Джил също като Мелания е била манекенка. Но след това става учител. И в момента работи като преподавател. Привържениците ѝ коментират, че тя е много по-истинска от „восъчната“ Мелания. Джил не се притеснява да се засмее, както и да се разплаче, въпреки че това ще размаже спиралата ѝ.


Джил се омъжва твърде рано, а с първия си съпруг имат бар. За съжаление бракът им просъществува 4 години. И тя се оказва на улицата – без средства, сама. тогава тръгва по срещи. И се запознава с Джо. Запознава ги всъщност неговият брат. По това време Джо вече е бил доста напред в кариерата. Вдовец, с двама сина. След срещата Джил се обажда на майка си и споделя, че е срещнала истински джентълмен. А Джо вече знае, че тя е жената за него.

View post on Instagram
 

Налага му се да ѝ прави предложение цели 4 пъти. Тя била притеснена, че трябва да бъде майка на двете му пораснали момчета, а не се чувствала напълно готова…

Догодина Джил Байдън ще стане на 70 г. и спокойно може да се пенсионира. Но тя не смята да си остава у дома, защото приема своята преподавателска професия за делото на живота си. Дори споделя в интервю, че дори съпругът ѝ да влезе в Белия дом, тя ще продължи да преподава, защото иска хората да ценят труда на учителите.

Казват, че г-жа Байдън не е на „ти“ с модата, но това не е важно. С един стилист под ръка тя би могла спокойно да разреши проблема с твърде ярките тоалети. А и времената са такива, че не е толкова важно дали носиш „Диор“, а какво правиш за хората, които разчитат на теб…