Джил Байдън посрещна първата коледна елха в Белия дом (снимки)

2021-ва сякаш отлетя и вече сме на прага на най-празничния месец. Това е първият декември, в който семейството на Джо Байдън посреща в Белия дом, а в понеделник съпругата му Джил прие първата коледна елха като Първа дама на САЩ.

Знаем, че тази традиция бе особено любима на Мелания Тръмп и тя винаги превръщаше Белия дом в истинска коледна приказка. Но трябва да признаем, че и г-жа Байдън знае как да създаде празнична атмосфера.

Първата дама беше заложила на изключително стилна визия - елегантен костюм от сако и пола, който бе съчетала с прекрасно червено палто. Джил Байдън посрещна коледната елха с широка усмивка, а когато дървото беше докарано по традиция в каруца, водена от коне, тя отчупи клонка, която подари на внучето си.

Тя не можа да сдържи емоциите си при вида на елхата и още в първия миг, в който я зърна, възкликна: "Вижте колко е красиво!"

Определено стилът на Мелания ще ни липсва, но трябва да отбележим, че Джил Байдън излъчва много повече топлота и щастие от ледената кралица, г-жа Тръмп.

Четете още: Синът на Джина Лолобриджида ѝ сложи попечител заради младо гадже?