Джорджина на Роналдо със спираща дъха семейна снимка

Кристиано Роналдо и Джорджина са от звездните семейства, които обичат да демонстрират идилията и обичта, в която живеят. Поредното доказателство за това е публикацията на любимата на футболиста от вчера.

Снимката, която горещата мадама сподели в Инстаграм, е събрала всички най-важни хора в живота ѝ – Кристиано и четирите им деца. Всъщност, само Джорджина е биологична майка само на едно от тях, на дъщеря им Алана. Близнаците Матео и Ева са износени от сурогатна майка, а светът все още не знае коя е жената, дала живот на първородния син на Роналдо – Кристиано Роналдо-младши. Но нека се върнем на снимката.

На кадъра младото семейство е в задружна прегръдка и е заснето в гръб. Разбира се, не можем да не забележим апетитното дупе на Джорджина, което тя гордо показва в монокини. 26-годишната любима на Роналдо реши спонтанно да благодари за семейството, което има.

View post on Instagram
 


По всичко личи, че моделът и футболистът са изградили чудесна среда за любовта си и децата си и определено бихме завидели на тази идилия.

Преди два дни пък Джорджина сподели кадър, на който отново е с цялото си семейство и всички изглеждат усмихнати и освежени. Към снимката красавицата просто бе написала: „Безкрайност“.

View post on Instagram
 


Какво повече му трябва на човек от слънце, море и прегръдка с любимите хора?

Четете още: Джон Траволта: Чаровното момче на киното, което спря да се усмихва

Искате ли нови слушалки? Включете се в нашата игра и спечелете сега!