Автор
Woman.bg

Джулиана Гани в деветия месец: Качих само пет килограма

Качването на много килограми по време на бременността е голям проблем за редица дами, но не и за Джулиана Гани.

Родната изкусителка вече влиза в деветия месец, но въпреки това е наддала само 5 килограма и половина, както се похвали самата тя. Когато разбирали колко е наддала, хората започвали да се притеснявам дали всичко с развитието на бебето е наред. Затова Джулката побърза да поясни, че към момента бебчето тежи 2,5 килограма, което означава, че се развива напълно нормално.

View post on Instagram
 

Джулиана разкри също така, че макар бременността ѝ да влиза вече във финалната си фаза, тя продължава да тренира активно - 3-4 дни седмично, а през свободните дни и ходи много пеша. Прави го не от суета и страх да не качи много килограми, а в името на собственото си здраве, както и това на растящата в нея рожба. Красавицата набляга на упражненията за гръб, тренира техника за правилно дишане, а упражненията за корем е изключила напълно.

По време на бременноста си Гани не само тренира, но и следи приетите за деня калории. Преди да забременее Джулката приемала по 1200 kcal на ден. След това ги увеличила до 1600 kcal, а след като влязла в осмия месец калориите били вдигнати на 2000 на ден.

View post on Instagram