Автор
Веселина Петрова

Един ден някой ще те целуне отново и той със сигурност ще знае как да те обича истински

Не бързай, той ще те намери в точния момент. Когато най-малко очакваш. Сега може и да се чувстваш кофти. Може да ти е тъжно, постоянно да си спомняш какво е било... Но не забравяй, няма да е все така. Лошите моменти не траят вечно. Просто събери мислите си. Приеми ситуацията такава, каквато е. И се наслаждавай на живота.


Знам, че сърцето боли. Знам, че се смееш, но не ти е весело. Просто искаш да захвърлиш всичко и да избягаш. Искаш да се потопиш в една всепоглъщаща любов и тя да изтрие болката.
И това ще стане. Просто не бързай. Сексът е страхотно нещо. Любовта също. Но не на всяка цена.

В един слънчев момент бившият вече ще е просто един от многото хора на улицата. Ужасно незначителен. И няма да си струва да будуваш, заради него, обляна в сълзи.


И тогава всичко ще се промени. Вместо да пиеш сама вино на дивана, втренчила поглед в една точка, ще седиш до любимия мъж, а той нежно ще гали коляното ти. Ще бъдеш омиротворена. Спокойна и щастлива.

Щастлива, че точно до теб има някой, на когото му пука за теб. Някой, който ще прекарва вечерите си с теб. Някой, който ще накара душата ти да лети. А сърцето ти да тупти в ритъма на любовния танц.
Някой, който ще покрива раните ти с целувки. Който ще иска да ти достави неземно удоволствие. Някой, който ще се смее на шегите ти. И през деня ще ти изпраща смешни картинки. И усмивки.
Някой, когото си чакала цял живот. Сродната ти душа. Сигурна съм, че точно сега той пътува към теб.


И когато го срещнеш, ще разбереш, че това е той. Ще се огледаш в очите му, а все едно си видяла душата му. Ще го прегърнеш и ще го пожелаеш. На момента. Повече от всичко друго на света.

Той ще те накара да се чувстваш желана. Ще те кара да мечтаеш. Ще те направи амбициозна. Ще искаш да се промениш, заради него. Но той ще те обича такава, каквато си. Всичко, което правите заедно, ще бъде прекрасно. Това е любовта. Да даваш, но и да получаваш. С пълни шепи. Да се опияняваш от докосванията му. Дори само при мисълта за неговите ръце, да ти става горещо.

Сигурна съм, че този ден ще дойде и то съвсем скоро. Ще ти се струва, че мечтаеш. Но ще бъде истина. Красива и нежна, споделена и уютна. Любовта ви.
Ще заспиваш до него, ще се събуждате заедно. Ще се стряскаш през нощта, но той ще бъде там. Точно до теб. Прегърнал те нежно през кръста, придърпващ те към себе си.

Ще бъдеш с някой, който те обича. Защото го заслужаваш. Не забравяй това.