Една порнозвезда, която се врече на Господ

09 март 2017 | 18:03
22450
7
Снимки: Sun
7

33-годишната Кристъл Басет днес е една скромна жена, която управлява църква заедно с мъжа си. Ако човек не знае обаче, надали би повярвал, че само доскоро е можел да види русокосата дама във филмите за възрастни. А кой знае - може и все още да се въртят филми с нейно участие...

Историята на тази жена е като извадена от мрачен филм, и то от онзи тип с тежките социални сюжети.
Кристъл Басет забременява на 16-годишна възраст. Тя ражда сина си Джъстин, но скоро животът започва да я притиска. Кристъл разбира, че за да се настани в сигурен квартал, където детето й ще е в безопасност, ще трябва да плати висока цена.

Няколко години младата жена прави опити да пробие като модел и танцьорка в Холивуд. Безуспешно. В крайна сметка с нея се свързва агент на порно филми. Безсилна е да му откаже, особено след като чува и финансовото му предложение – той й обещава заплащане в размер на близо 30 000 евро месечно! Скоро идва и първото й участие – филмът се снима в къща в Малибу, тя е само на 21 г. Артистичният й псевдоним е Надя Хилтън.

„Помня, че след като се прибрах вкъщи, стоях два часа под душа и плаках. След това един месец не отидох на снимачната площадка“, разказва Кристъл. Тя разбира се се завръща в порноиндустрията, но така и не успява да свикне напълно с професията си - взима обезболяващи и алкохол, докато се снима, за да забрави.

Въпреки всичко равносметката е 100 филма за десетилетие.

Кристъл постепенно пада и в капана на материалния, безсмислен и разточителен живот – пръска пари по лъскави коли, скъпи партита, купува си дори луксозна къща.Срещата й с Бога се случва през 2014 г. и е свързана с няколко събития, които я карат кардинално да преосмисли начина си на живот.
Същата година преживява катастрофа, арестувана е и има сериозни проблеми с бившия си приятел. „Бях много объркана“, спомня си Кристъл. В този период попада в църква. Почувствала, че проповедникът сякаш говорел само на нея. Тогава нещо се пречупва в нея, среща и настоящия си съпруг Дейвид.„Не съжалявам за нищо, когато погледна назад. Това, което съм в момента, е резултат от това, което съм преживяла в миналото“, вярва Кристъл.
Освен това чрез терапията, на която се подлага впоследствие, тя разбира, че има и друго обяснение, за да влезе в порноиндустрията. То се крие в детството й – като дете Кристъл е изнасилвана два пъти от двама различни мъже.

Днес Кристъл и Дейвид имат син на 16 месеца, а също и църква в Ню Йорк. Отдадени са на Бог и искат да помагат на хората. Кристъл особено иска да е от полза на жени, преживели травми като нейните.

 

Коментари

7 Eblio
  09 юли 2017 | 08:48 отговор
 

Още малко и Мария Магдалена ще я изкарате бе тая разпоретина.

 
6 napoleon
  09 юли 2017 | 00:45 отговор
 

Estestveno tam v tezi sataninski bardaci moje da pomogne samo Gospod ne stava daje s lekar- trqbva istinska bojestvena sila

 
5
  12 март 2017 | 03:37 отговор
 

obarnal se ilia pak v tia niama ottarvane!?

 
 
djibutoto
12 март 2017 | 03:42

koito e pil pak pie koito se ... pak se ... !

4
  11 март 2017 | 07:41 отговор
 

 
3 БОГ ДОКОСВА ВСЕКИ КОЙТО ГО ПОТЪРСИ И МУ ПОКАЗВА ПЪТЯ НА СПАСЕНИЕТО
  11 март 2017 | 07:41 отговор
 

 
2 Димитър Борисов
  10 март 2017 | 05:06 отговор
 

Всички хора служат на Господ но по различен начин.Порнозвездата служи само на секса, внушавайки си че служи по този начин на Господ.

 
1
  10 март 2017 | 01:22 отговор
 

Нещо не ме грабват тия "мрачни" истории за притиснати от живота млади майки, които вместо да мият чинии, да кормят риба в някой магазин, да чистят домове, да шият или плетат в някоя фабрика... са толкова нещастни, че почват да печелят пари като проститутки, стриптизьорки, порно звезди.

 
 
10 март 2017 | 03:11

Даже ме отблъскват! Язък за хубавото момче, дето я е взело!

 
10 март 2017 | 10:06

Интересно място отреждате на жените в обществото! "...да кормят риба..."

 
10 март 2017 | 16:08

Идеята е, че и най-долнопробната и тежка работа е по-добър избор.

 
12 март 2017 | 01:04

Ми да, защо да кормят риба в някой магазин, като може тях да ги кормят във всички отвърстия...

Добави Коментар

Най-четени