Автор
Ева Григорова

Еха! Ето ги новите момичета в 'Сексът и градът'!

23 години след премиерата на “Сексът и градът” и 11 след появата на втория филм от поредицата, дойде ред на продължението, носещо заглавието And Just Like That...

То ще съдържа 10 епизода, които ще представят следващата глава от “Сексът и градът”. В него ще участват Сара Джесика Паркър, като Кари Брадшоу, Синтия Никсън, като Миранда Хобс и Кристин Дейвис в ролята на Шарлът Йорк. За съжаление Ким Катрал и нейната героиня Саманта Джоунс ще липсват на всички ни в продължението.

View post on Instagram
 

Въпреки че шоуто загуби една от основните си фигури, то спечели цели четири нови. Това са Сара Рамирес в ролята на Че Диаз, Никол Ари Паркър като Лиса Тод Уедли, Карън Питман като д-р Ния Уолъс и Сарита Чадури в ролята на Сема Пател.

Първият епизод на And Just Like That… е изпълнен с блясък, дързост и дори политически препратки, а зрителите най-после ще разберат кой ще умре в сериала, след множество спекулации по въпроса.

View post on Instagram
 

Сара Рамирес изпълнява ролята на първия небинарен персонаж в историята на “Сексът и градът”. А небинарен се нарича пол, който не може да бъде определен като мъжки или женски.

Първоначално се появиха слухове, че Никол Ари Паркър ще замести героинята на Саманта Джоунс, тя обаче опроверга тези твърдения и разкри, че всъщност ще бъде една от новите приятелки на Кари Брадшоу, която се занимава с документални филми.

Карън Питман ще влезе в ролята на д-р Ния Уолъс - забавна чернокожа лекарка, която живее в Бруклин.

Сарита Чадури пък ще бъде брокерката Сима Пател, която обожава луксозните придобивки.

По всичко личи, че в продължението на сериала създателите му са решили да засегнат различни етнически групи и да направят поредицата по-разнообразна и различна.