Еха! 'Сексът и градът' се завръща по-бляскав от всякога

Кари Брадшоу, Миранда и Шарлът от "Сексът и градът" се завръщат по HBO Max. Десетте ексклузивни серии ще носят заглавието "Просто така" (And Just Like That) и ще ни покажат живота на дамите, навършили 50.

View post on Instagram
 

Снимките ще започнат през пролетта, съобщава Reuters. Очакват ни 10 страхотни епизода от по половин час.

"Израснах с тези героини и нямам търпение да видя как се е развил животът им с характерната им честност, язвителност, хумор, на фона на любимия град", споделя директорката за оригинално съдържание на HBO Max Сара Обри, обявявайки новия сериал.

View post on Instagram
 

За съжаление Ким Катрал, която всички познаваме от ролята на палавата Саманта, няма да играе в продължението.

Сара Джесика Паркър, която е съпродуцент заедно със Синтия Никсън, Кристин Дейвис и Майкъл Патрик Кинг, пусна в своя Инстаграм профил първият трейлър за сериала.

View post on Instagram
 

Оригиналният сериал "Сексът и градът" е създаден от Дарън Стар по романа на Кандис Бушнел. Първият епезод е излъчен през 1998 г. Следват шест сезона. Сериалът жъне невероятен успех, а Кари и приятелките ѝ се превръщат в модни икони и пример за подражание на поколения дами в цял свят.

Заснети са и два пълнометражни филма, излезли на екран през 2008 г. и 2010 г., и една серия, предшестваща събитията, излъчена през 2013 г.