Еха! 'Спайс гърлс' се събират отново

24 януари 2022 | 16:32
1195
1
Инстаграм, Getty images
1

Групата Spice Girls ще се събере тази година, но не на сцената. Красивите спайски ще бъдат част от празника на сина на своята приятелка - Виктория - Бруклин Бекъм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Бруклин и любимата му Никола Пелц ще се оженят в красиво имение, собственост на бъдещата булка. А всички бивши колежки на звездната майка на младоженеца са получили покани за събитието.

 

Според медиите, всички те очакват с нетърпение да се съберат по този хубав повод.

„Беше прекрасна покана и всички момичета са развълнувани да присъстват", коментира близък до спайските източник за MailOnline.

И докато булката е избрала да се довери на Valentino за своите тоалети, момичетата от групата ще могат да изберат тоалети от прочутата си колежка-дизайнер.

Сватбата ще се състои на 9 април. Водещ на събитието ще бъде самият Дейвид Бекъм.

И ако сватбата на Дейвид и Виктория бе отразена от OK!, то за сватбата на Бруклин изключителните права за отразяване са били пожелани от модната библия Vogue.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

The Sun твърди, че по-малките братя на Бруклин - Ромео и Круз ще бъдат кумове, докато братът на Никола - Брад, ще бъде нейн шафер.

В списъка с гости влизат Джиджи Хадид, Никол Ричи, Гордън и Тана Рамзи.Кръстникът на Бруклин Елтън Джон за съжаление едва ли ще присъства, защото точно тогава е на турне.

Още по темата

Коментари

1
  25 януари 2022 | 16:16 отговор
 

Те са дърти тия, сигурно им миришат путките.

 

Добави Коментар

Най-четени