Ексклузивно: Ивелина най-накрая проговори за отношенията си с Катето Евро

Измина много време, откакто връзката между Сашо Кадиев и Ивелина стана официална, но двойката все още е обект на огромен интерес. Все пак, моделката бе единствената жена, която успя да завладее сърцето на актьора, докато той все още беше с майката на детето си - Таня. Нещо повече - той се раздели с нея, за да се отдаде изцяло на новата си любов и да започне начисто.

И макар това да беше сериозен удар за Таня, в семейството не е имало никакви публични драми, тя дори винаги е била мила към Ивелина, поне пред света. Но до този момент Чоева не говореше за другата най-важна жена в живота на половинката си, а именно звездната му майка Катето Евро. Това се промени през последните дни, в които красавицата даде интеврю за graziaonline.bg, в което отговаря съвсем открито за отношенията си с актрисата.

View post on Instagram
 

"Мисля, че няма жена, която да не се притеснява от срещата с майката на приятеля си. Фактът каква личност е Катето, допълва нещата. Не ми беше безразлично, все пак съм нормален човек, но не затова че тя е Катерина Евро – абсолютна икона, а чисто по човешки. Не знаех какво да очаквам, но тя умее да предразполага хората да се чувстват супер комфортно…

View post on Instagram
 


Знаеш ли, имаше един въпрос, от предварителния ни разговор, какво ни е събрало и какво ни държи заедно със Сашо? Сега ми хрумва, че със Сашо и Катето не беше нужно да се напасвам към определен начин на поведение. В тяхната компания всеки е себе си", споделя Ивелина.

Явно в семейството на Сашо Кадиев цари мир и спокойствие и всякакви слухове, че Катето Евро не приема новата любов на сина си, заради силната си връзка с бившата си снаха, не отговарят на истината.

Четете още: Силвена Роу сподели нещо важно за колегата си Андре Токев