Елен Колева учи жените как да се влюбят в умни мъже

14 юни 2021 | 17:51
1334
14
Снимки: Facebook
14

Елен Колева изненада приятелите и последователите си във Фейсбук с поредната си нестандартна страст.

Актрисата представи на профила си във Фейсбук интригуващ проект, в който тя ще изпълнява главна просветителска роля. С други думи – ще обогатява познанията ни в областта на сексуалността, хвърляйки светлина върху въпроса що е то сапиосексуалност.

„Какво е Сапиосексуалност...!?!
Хора, които подбират и са привлечени към сексуалните си партньори, благодарение на техният висок интелект и менталност,а може и духовност!!! Това е най-висшата форма на сексуален опит,подходяща за тантричен секс и много сложни сексуални ритуали,някои от, които имащи за цел зачеване на велика душа в бъдещия ембрион и дете...!!!
Семинар / Причинно следствени връзки, Кармични- земни отношения, сродни души и пламъци - близнаци/
Coming soon
/ всеки, който желае да присъства, може да ми пише на лични! Заедно с Лили Маркова, ще създадем и събитие тук/страница/ относно подробностите/“, пише на на профила си в социалната мрежа.„Не знам какво е сапиосексуалност, ама пък знам, какво е бисексуалност“, коментира шеговито фен под поста.

„Дори и аз, на моята преклонна възраст, има какво да науча“, пък пише друг ентусиаст под поста.

Четете още: Гущерова ужасно слаба и секси - какво се случва с блондинката? (Снимка)
 

Още по темата

Коментари

14 OMG
  15 юни 2021 | 10:46 отговор
 

Сапипроститутка

 
13 :
  15 юни 2021 | 09:45 отговор
 

Невъзможно. Българските курви са бета-жени. Влюбват се в мутри, сенегалци, бангладешци и гърци и после пищят от ужас. Когато някоя българка си хване негър, поне да отиде завинаги в Африка, а не и двамата да използват благата на бялата раса.

 
12 smoke_chiba_chiba
  15 юни 2021 | 08:46 отговор
 

Другояче казано курве ще учи на мурафети.

 
11
  15 юни 2021 | 08:23 отговор
 

Така пише, ама се шиба мамоносексуално, демек за пари.

 
10 J
  15 юни 2021 | 07:10 отговор
 

Shte si izcedi vaginalnite sokove na huq mi

 
9 НСГП
  15 юни 2021 | 05:20 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка. ши ши , че да не би да манипулираш и огледалото освен злите хора ? Че тук мязаш на брутално грозен и зъл самовлюбен цигански урод.msbrico.

 
8 НСГП
  15 юни 2021 | 05:18 отговор
 

надежда дойчева - ши ши, ЧЕ ЧЕ нали знаеш, със сигурност, че че този цецо , цецо черен циганин, с още по черна циганска душа съм го виждал поне на снимка.

 
7 НСГП
  15 юни 2021 | 05:09 отговор
 

надежда дойчева - ши , ши, че "ти" да не си слуга на самият сатана ?? ши, ши, че дали правиш черни магии, ши ши, че онзи цецо, цецо зъл черен циганин , с още по черна циганска душа , ши ши, че този цецо, цецо "ти" е много близка дружка. ши ши, ЧЕ ЧЕ едно време заплашваше с някакво сатанинско число - " 1111 " 666

 
6 НСГП
  15 юни 2021 | 04:42 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка. ши ши , че да не би да манипулираш и огледалото освен злите хора ? Че тук мязаш на брутално грозен и зъл самовлюбен цигански урод.

 
5 НСГП
  15 юни 2021 | 04:41 отговор
 

!! Н.а.дежда д.о.йчева е бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи с.е.к.с обяви на нищо неподозиращите хора.m.sb.rico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!

 

Добави Коментар

Най-четени