Автор
Woman.bg

Елън... Историята на една лесбийка, изнасилена от баща си

Тя е лесбийка. Изпитва ужас от мъжете. Няма вяра на никого, освен на приятелката си, която я подкрепя за всичко и ѝ помага да преживее спомените от миналото.
Цели шест години Елън живее в неописуем ад: кошмарно детство, изпълнено със сексуалните издевателства на доведения ѝ баща и майка, която позволява да се гаврят със собствената ѝ дъщеря.

Ужасът започва, когато Елън е едва на 10 годинки. Тогава е изнасилена за първи път от 44-годишния си втори „татко“.
Майката на Елън не ѝ вярва и даже я обвинява в лъжа. Нито сълзите, нито молбите за помощ са чути и сексуалният тормоз продължава. Цели две години Елън е подложена на неописуеми сексуални гаври. Забременява на 12 години. Психиката на момичето е до такава степен разбита, че не иска да направи аборт.
Под натиска на майка си, маха бебето. „Исках да запазя това дете и да го отгледам заедно с татко. Но мама просто ми каза: „Отърви се от него“, спомня си жертвата.

Година по-късно ужасът се повтаря: Елън абортира за втори път.
Зверствата продължават още три години. Изтормозена, 16-годишната тийнейджърка търси помощ в полицията. Злите ѝ родители са арестувани. В съда майката рони крокодилски сълзи.
„Сълзите са за вас. Не мисля, че са за дъщеря ви. Не вярвам на нито една ваша дума. Не видях, че се разкайвате за постъпката си. Ще ви го кажа в лицето: Вие не сте майка. Не сте помогнали на дъщеря си, когато е имала най-много нужда от вас. Ще отнесете този грях в гроба. Едва ли някога Елън ще ви прости,“ заяви съдия Шеридън по време на делото.
„Вие сте чудовище и трябва да си платите за стореното. Доведената ви дъщеря е осакатена за цял живот“, категоричен бе съдията. Насилникът е осъден на 20 години затвор.