Много жени бъркат лидерството в обществото с доминацията над половинката си.
Същите тези жени, в опита си да покажат колко силен характер имат, често създават напрежение и влизат в излишен конфликт с човека до тях. Пак същите те са в постоянна съпротива и война с всичко и всеки, и без да се усетят, се превръщат, най-общо казано в "Хейтър".

Точно за този тип еманципирани жени ще стане дума днес.

Преди да навляза дълбоко в темата, ще започна с „приятелките“ на еманципираните жени.

Там /според мен/, се крие огромен процент от проблема. Чували ли сте, как тези жени, често си честитят празник?

"Да си жива и здрава, и много да те слуша!"

Да те слуша...???

Тези приятелки са първите, които при първия проблем във връзката, дават съвет - “Той не те заслужава, след като не те оценява!"
Те не желаят да сте щастливи или да виждат Story-тата Ви, с любим мъж до Вас, докато единствената емоционална връзка, която те имат е тази с телефона им.

Е, имам новина за Вас, дами:

Тези ваши приятелки, най-често са сами и единственото, което желаят, е да видят и Вас в клуба на Самотата, така Вие ще сте поредното им доказателство пред обществото, че няма "свестни мъже"- оправдание, което почти винаги се използва от не толкова "свестни жени".

Прониквам рязко в темата като предварително уточнявам, че не минавам през всички видове, а само през чертите на характера на най-нежеланите, от всеки мъж, еманципирани жени.

Изхождайки от значението на еманципираните, а именно: Освобождаване от състояние на зависимост, от предразсъдъци и ограничения, идва и:

Модел 1: Независимите зависими.

Те са най-неприятният вид.

При тях 100% от доходите във връзката, се носят от мъжа, НЕ НЕ НЕ, не в това е въпросът!!!

Най-неприятни са, защото отношението им към мъжа до тях е заповедническо и грубо, въпреки че независимостта в поведението им не отговаря на зависимостта в доходите им.
Тук, много често решението на проблема за мъжете на този тип жени е тихо момиче навън, което ги утешава от време на време, от неспирното мрънкане у дома, към което пък те се отнасят с безапелационен непукизъм.



Модел 2: Кариеристката.


Тук, както се досещате, идва ред на сервитьорката, продавачката, касиерката и т.н., която в даден момент е станала управител и се е помислила за Галена.

В това няма НИЩО ЛОШО, даже напротив, но аз, както уточних по-горе, ще се спра на тази част от тях, която във всеки удобен и неудобен случай, напомнят за приноса си към семейния бюджет, въпреки че в много случаи мъжа продължава да плаща общите нужди.

Най-отблъскващи от този тип са тези, които отделят много време да обясняват как, например, няма да докоснат домакинска работа. Освен в неспирна война със себе си, те са в такава и с човека до тях. Използват всеки момент през цялото им време заедно, за да докажат, че са прави по безумни теми.

Тук решение на проблема почти винаги няма и рано или късно мъжът се спасява от нея. А тя предава „енергията“ си на всеки следващ… Ако не се намери толкова отчаяно голям непукист, който да издържи всичко това, този вид еманципирани жени остават сами с успешната си кариера и в годините преди пенсия се оказват с дузина котки у дома, с които заедно гледат "Сам в къщи" за 100 000 път.

Модел 3: Еманципираните хранилки.
/Sugar Mamma/

Това са жените, които издържат мъжа и / или любовника си и ясно са поставили правилата на играта, по които ще се играе.
Това обикновено са жени, които по един или друг начин през времето са натрупали капитал и могат да си позволят мъжете до тях да не работят. Мъжете пък от своя страна нямат нищо против това, като разбира се в по-голямата си част плащат не малка цена, изразяваща се в липса на мнение, право на излизане сами, дори и за по бира с приятели.

Сигурно си задавате въпроса защо според мен и трите вида еманципирани жени са сами, след като говоря за това, че е възможно да имат мъж до тях? Те са сами емоционално, нямат връзка с никой, целият им свят е едно неспирно излишно себедоказване.

До тук с най-лошата част от всички видове еманципирани жени. Време е да Ви запозная с един друг вид:

Модел 4 : Еманципираните гении.

За тях бих казал че са висшия пилотаж, доктора на докторантите, както би се изразил мой приятел: „майката на майките“.
Жените за които говоря, без значение колко пари изкарват, каква позиция в обществото или в работата си заемат, карат мъжете си да се чувстват истински мъже и не говоря само за това, че те нямат НИКАКВИ задръжки в секса.

Този вид жени са рядкост, но определено са факт, те са тези, които никога няма да сметнат за обида молба за орална любов, без значение от часа или мястото, а ще го приемат като комплимент, че ТОЙ иска точно това отново от тях. Никога няма да погледнат друг мъж или да отговорят на покана за приятелство или съобщение в социалните мрежи.

Те са най-полезни за себе си! Защо ли? Защото правят така, че мъжът да си мисли, че става това, което той поиска, а в същност прави това, което тя желае.
Дали са изкусни манипулатори? Сигурно!
Дали мъжът до тях се чувства щастлив?
Със сигурност!

Съветът ми:

Мили дами, ако мъжът не се чувства на място във връзката си, то тази връзка е обречена! Ако все още физически съществува, то тя отдавна е емоционално умряла.
Не позволявайте на гордостта и себедоказването да влязат в отношенията Ви, защото след време те ще са единственото, което ще имате.

За да се изразя още по-точно, ще цитирам приятел /израза е метафоричен/:
“Ако кажа на жена ми, че съм убил някой, тя трябва да е първата, която да вземе лопатата и да ми помогне да го заровим и чак след това да ме попита защо съм го направил”


И така дами, имате избор, да бъдете щастливи или да бъдете прави.

Автор: DivDimitrov


DivDimitrov благодари за уникалните снимки,
които са му били предоставени да ползва за тази статия, на: Todor Tsarkov

Ако статията Ви е харесала, както и за още съвети по интересни теми, последвайте автора ѝ DivDimitrov във Фейсбук и в Инстаграм.