Емануела изненада с това признание

23 януари 2022 | 16:48
1150
2
Инстаграм
2

Емануела призна нещо много любопитно в студиото на "Тази неделя". Певицата сподели, че е станала студентка по екология.

"Предпочитам да уча, отколкото да си губя времето по кафета", заяви Емануела.
 

"По времето на карантината нямаше какво да се прави, изпадаш в едно безделие и безсмислие. Иска ти се нещо да правиш, все пак ние сме много дейни в нашата професия, а аз обичам да уча", сподели Емануела какво я е подтикнало да стане студентка по екология.

Родителите на певицата са искали тя да следва медицина, а не да се занимава с музика, пише Ruse24.

"За родителите ми беше тема табу - имаше период, в който не ми говориха, защото съм избрала да стана певица", каза Емануела, която решава да им докаже, че и с нейната професия човек може да е успешен.

Певицата споделя, че не е имала проблем с неприлични предложения от мъже покрай професията - за нея не е трудно да ги отрязва.

"Аз говоря много и мъжете ги е страх да ме заговарят, ако флиртуват с мен, е отдалече", каза Емануела.

Според Емануела, хората на изкуството винаги са самотни и всеки има своята лудост, но призна, че отскоро до себе си има мъж.

"Човекът, който е в сърцето ми, има изключително чувство за хумор и за да избягам от клишетата, ще кажа, че когато му кажа "Обичам те", той ми отвръща с: "Ядох, да", сподели певицата.
 

"Семейството и децата са най-важното за мен, кариерата може да почака", казва още Емануела, която е родила големият си син едва на 18 години.Певицата сподели, че няма никакви отношения с бащата на малкия си син. Радва се, че от тази връзка се е родило прекрасното ѝ дете, но с баща му няма намерения да възстановява контакт.

Още по темата

Коментари

2
  25 януари 2022 | 16:16 отговор
 

Ебаси киликанзера.

 
1 Sss
  23 януари 2022 | 22:10 отговор
 

Tolkova krasiva zena bese ynistozi se kato Prreslava sas operacijata na nosa

 

Добави Коментар

Най-четени