Епизодът на 'Приятели', който развълнува света и издаде куп тайни: леле, не предполагахме за това!

Да, Приятелите отново са тук. След дългото чакане, специалният епизод вече е факт. А заедно със световната му премиера, може да бъде гледан и у нас по платформата HBO Go.

А заедно с новата ни среща с очарователните Рейчъл, Чандлър, Моника, Рос, Фийби и Джоуи всички ние научихме любопитни факти от живота на актьорите, които досега бяха останали скрити. Дори от тях!

Е, всички са остарели, няма как. И да, повечето от тях са се опитали да запазят младостта, слагайки си по малко ботокс, пипвайки тук и там. Матю Пери със сигурност не е решил проблемите си с алкохола, но се надяваме сега това да се случи. Още повече, че той наскоро откри любовта.

Но те са си пак онези Приятели, които обожаваме да гледаме, виждайки в тях собствената си забавна младост, грешките, моментите на пълен колапс, купоните, безумните връзки и какво ли още не!

Оказва се, че Матю Пери и Кортни Кокс са роднини. Истински. Дори те самите не са го знаели! В сериала „Приятели“ Моника и Рос са брат и сестра, но в реалния живот актрисата Кортни Кокс, която играе Моника, е роднина с друг от шестимата главни актьори – Матю Пери, който играе съпруга на Моника Чандлър. И най-забавното е, че до тази седмица никой от тях не подозираше за роднинската връзка.

Часове преди новият епизод на „Приятели“ да се появи онлайн, сайтът MyHeritage.com съобщи, че двамата актьори са 11-и братовчеди. Майката на Кортни и бащата на Матю Пери имат общи прародители – двойката Уилям Осбърн Хаскъл III и Елън Хаскъл, които са дошли на американския континент от Англия преди около 5 века. Въпреки че не са подозирали за връзката си, двамата актьори били близки приятели, докато се снимат в сериала, продължават да поддържат връзка и след това.

И не е само това! Сега разбираме, че любовта между Рос и Рейчъл не е била само на екрана! Една от най-големите новини, които дойдоха от новия епизод на „Приятели“, е че актьорите Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър, които играят ролите на Рейчъл и Рос, действително са имали романтични отношения. Актьорите направиха това признание по време на специалния епизод. Водещ на 100-минутното шоу беше Джеймс Кордън. На въпроса дали е имало романтични отношения между някои от актьорите, Дейвид Шуимър призна: „В първия сезон много си падах по Джен. Мисля, че в един момент и двамата много си падахме един по друг.“ Това привличане обаче никога не е имало развитие, защото по това време и двамата са били в други връзки.

Приятели приключи през 2004 г. след 10 много успешни сезона. В новия епизод, който вече е достъпен в платформата HBO Max, шестимата актьори се срещат отново след 17 години отсъствие от екрана.

В „Приятели: Отново заедно“ звездите си припомнят най-забавните моменти, без предварително написан сценарий, а заедно с тях ще има и много звездни гости - Синди Крауфорд, Лейди Гага...