Автор
Весела Георгиева

Есенни талисмани ни носят късмет и любов. Вижте как да си ги направите!

Есента е на прага ни. Но освен студеното време и дъждовете, тя внася и много цвят в живота ни. А знаете ли, че много от есенните цветя могат да ви донесат и нещо повече от настроение?

Жълтият кантарион може да ви помогне да се предпазите от лош късмет и да привлече благоденствие в дома ви. Достатъчно е да си изсушите малко цвят и да го прибавите тайничко към някое от колиетата си или към аксесоарите у дома. Ще видите, че изведнъж около вас ще започнат да се случват все хубави неща.

Изсушеният шамфъстък пък ще ви помогне да се пречистите от негативните емоции, лошите погледи и въобще всичко негативно, с което се сблъсквате. Той ще ви даде правилната посока, ако сте решили да се занимавате с бизнес или имате нови професионални планове.

Есента е сезонът на падналите пъстри листа и... жълъдите. Вторите имат невероятната енергия да привличат богатството. поставете няколко в чантата си или във ваза у дома. Така късметът винаги ще бъде с вас. Ако пък сте напрегнати - предстои ви важна среща или събитие, вземете един в ръка.

Лешникът също притежава особена сила. Той привлича към хората, които го имат в дома си, пари и късмет. Откъснете си клонче от дървото и го сложете на бюрото или у дома на секцията. Няма да усетите как портмонето ви ще се напълни с пари, а в живота ви ще се появят страхотни възможности за допълнителни доходи.