Автор
Woman.bg

Ето го най-ценният любовен съвет, който принцеса Даяна е дала на сина си Уилям

Ако се влюбиш истински в някоя жена, трябва да държиш на нея и да се грижиш истински за нея. И ако имаш късмета да намериш някой, който те обича, тогава трябва винаги да го защитаваш“. Това е казала приживе лейди Даяна на Уилям. За любовния съвет, който любимата принцеса дава на сина си, тя споделя в ексклузивно интервю за Би Би Си, след като се развежда с принц Чарлз през 1996 г. В него тя разказва за живота си като съпруга на престолонаследника и за огромния натиск, на който е подложена в Бъкингамския дворец.

В разговора Даяна е до болка откровена и заявява, че за жалост думите й към Уилям за любовта не важат за нея.

View post on Instagram
 

В същото интервю принцеса Даяна разказва, че синът й Уилям е приел спокойно новината, че тя и баща му Чарлз се разделят, въпреки че е бил само на 10 години.

„Уилям ме попита какво се случва и мога ли да отговоря на въпросите му. Първото, което ме попита, беше защо решихме да се разделим. Тогава му отговорих: „В този брак бяхме трима. Натискът на медиите стана много голям. Въпреки че все още обичах баща ти, не можех повече да живея с него под един покрив“, разказва още принцесата на народа.

Лейди Даяна си отива от този свят през 1997 г. при трагична катастрофа в Париж. Приживе тя често е споделяла, че се притеснява от това как синовете й ще приемат раздялата й с Чарлз. За съжаление обаче смъртта й се оказва много по-тежка и непреодолима травма за принц Уилям и принц Хари от развода на родителите им.

View post on Instagram