Ето го първия официален трейлър на "Сексът и градът" (видео)

Първият официален трейлър на дългоочакваните нови серии на “Сексът и градът” вече е тук, точно седмица преди премиерата на сериала на 9 декември. Kакво ще се случи с Кари, Миранда и Шарлът и как ще бъде запълнена липсата на Саманта, в чиято кожа влизаше актрисата Ким Катрал, предстои да разберем. За момента обаче е сигурно, че Тузаря (Крис Нот) няма да отпадне от звездния каст на продължението “Просто ей така”, каквито съмнения имаше досега.

Героинята на Синтия Никсън Миранда пък вероятно ще бъде гей в новите серии на „Сексът и градът“. В това са убедени феновете след излизането на предишен трейлър за филма. В тийзъра почитателите на култовия сериал откриха знаци, че героинята на Синтия Никсън – Миранда, ще има обратни наклонности. Те съдят за това по отношенията й с нови персонажи във филма, които определено са гей. Звездата от „Сексът и градът“ е с нетрадиционна сексуална ориентация и в реалния живот.


Оригиналният сериал "Сексът и градът" е създаден от Дарън Стар по романа на Кандис Бушнел. Първият епизод е излъчен през 1998 г. Следват шест сезона. Сериалът жъне невероятен успех, а Кари и приятелките ѝ се превръщат в модни икони и пример за подражание на поколения дами по целия свят.

Премиерата на първите два епизода е предвидена за 9 декември, а останалите осем части от "Сексът и градът" ще са налични всеки четвъртък в стрийминг платформата HBO Go.