Автор
Весела Георгиева

Ето го скритият талант на Кейт Мидълтън (снимки и видео)

Съпругата на британския принц Уилям Кейт Мидълтън свири на пиано на коледния концерт в Уестминстърското абатство. Видеото се появи в YouTube канала на певеца Том Уокър, пише БГНес.

39-годишната херцогиня на Кеймбридж показа скрития си талант и се представи като поп звезда по време на коледния концерт пред 1200 зрители.

View post on Instagram
 

На събитието присъстваха родителите на Мидълтън, нейният съпруг, братя и сестри. Както пише The Sun, Мидълтън бе облечена червено палто на Catherine Walker и обеци със сапфири и диаманти.

View post on Instagram
 

Безупречното ѝ изпълнение, придружено от Уокър и струнен квартет, беше показано по телевизията. След записа миналия месец певецът Том Уокър призна, че за него е чест да свири с херцогинята.

"Без съмнение подобно преживяване се случва веднъж в живота. Мисля, че и двамата бяхме много нервни, че нещата няма да вървят по план, но тя беше абсолютно невероятна. Не е лесно просто да седнеш пред пианото и да свириш с група музиканти, с които никога досега не си го правила, но тя напълно се справи. Тя е толкова мил, добър и отзивчив човек, отдели време да благодари лично на всички“, призна Том.