Автор
Ева Григорова

Ето как да сбъднете всичките си желания в новогодишната нощ

До Нова година остана съвсем малко време. И ние отново чакаме с нетърпение всичко около празника - мандарини, шампанско и... списък с желания. Няма значение дали имате много желания, или само едно заветно, запишете ги на лист хартия или си ги кажете мислено, ако наистина, наистина искате всичко ще се сбъдне!

1. Напишете желанията си на малък лист хартия

Това е един от най-популярните начини да сбъднете желанията си, който е тестван от милиони жени по света. Изпълнението е доста просто: трябва да имате време да напишете желанието си на малък лист хартия или салфетка, докато отброяването на до нова година тече, след което да изгорите бележката и да изпиете чашата си с шампанско до дъното. Съветваме ви да практикувате скоростта на писане на пожеланията предварително.

2. Изяжте 12 зрънца грозде

Това е начин за сбъдване на новогодишни пожелания от Испания. Традиционно в тази държава гроздето се смята за символ на благополучие, здраве и успех. Трябва да имате време да изядете 12 зрънца грозде, докато тече отброяването до заветния час. Докато дъвчете, не забравяйте да мислите за желанието си.



3. Нарисувайте мечтата си и закачете рисунката на елхата

В първите минути на Новата година трябва да проявите творчество: вземете празен лист хартия и внимателно нарисувайте мечтата си. След това увийте рисунката като тръба и я завържете с червена панделка. На върха на панделката трябва да капете восък от празнична свещ. Когато всичко е готово, украсете елхата си с получения свитък. В края на новогодишната нощ рисунката се прибира на тайно място, докато мечтата се сбъдне.

4. Пожелание в кутия

Трябва да направите малка кутия със собствените си ръце или да я купите предварително и след това да я окачите на коледно дърво. Преди празничната вечер трябва да напишете желанието си на лист хартия и да поставите бележката в подготвената кутия. Пет минути преди звъна на часовника трябва да отидете до кутията с желание, да я докоснете с лявата си ръка и да кажете: “Желанието ми е тайно, но ще стане реално“.

5. Скочете

Веднага щом часовникът започне да бие за дванадесет часа, застанете на стол или маса и скочете от тях. Важен момент е да имате време да помислите за желанието си в скока.

6. Буркан с желания

Имате ли много желания и бихте ли искали да ги изпълните през следващата година? Тогава тази опция е идеална за вас. Предварително намерете буркан и изрежете малки листчета хартия за изписване на пожелания. Напишете какво искате на листчета и ги навийте на тръбички. Сложете ги в буркан и добавете новогодишни елементи към него, като борови иглички и изкуствен сняг например.

Под звука на часовникаря затворете буркана и напишете: “Нека всичко тук се сбъдне до 1 година”.