Ето как можете да накарате съдбата да донесе успех, любов и пари в живота ви

16 април 2022 | 08:00
11520
8
Unsplash
8

Законът на привличането е една от най-актуалните теми в нашето съвремие. И е много важно да го владеете. Неслучайно много специалисти коментират, че каквото мислим, каквото визуализираме, това и ще получим в реалния живот.

Затова мислете за хубави неща, мечтайте смело и се наслаждавайте на подаръците на Вселената.

Бъдете уверени. Вземи лист хартия и напишете на него три неща, които не харесвате в себе си и три неща, които харесвате. Всеки ден поглеждайте листчето и благодарете за онова, което имате и което харесвате. Така ще се научите да се цените повече и да не се измъчвате излишно.

Привличайте любов! Необходими са ви две червени или розови свещи и малко захар. Хванете едната свещ и я доближете до сърцето си. Целта е да "влеете" в нея онова, което е вътре във вас. След това вземете другата свещ и си представете какво искате да получите от връзката си - обич, закрила, сигурност, топлина, физическо удоволствие. Поставете свещите една до друга, но не много близо, а между тях "изградете" мост от захарта. След това си представете как двете се доближават една до друга горящи и огънят им се слива в един много силен пламък.

Привличайте приятелство! Често се сещайте за приятелите си, срещайте се общувайте. Направете си седмичен график. Понякога човек се изолира без да иска, поради липса на време и дори на мързел. А срещите често раждат идеи. Бъдете позитивни.

Привличайте пари! Представете си си колко хубаво би било, ако не трябва да се тревожите за битовите сметки и парите, които оставяте в магазина. Вземете лист и химикал и „преведете“ конкретна сума на самата себе си – изберете стойност, която не е безобразно голяма, но със сигурност би облекчила повечето ви финансови притеснения. Подпишете се и добавете бъдеща дата (например след няколко години). Вселената вече знае какво очаквате от нея. Сега остава вашата молба да бъде чута и Вселената да заработи за вас.

Излъчвайте успех! Дишайте съсредоточено. И си мислете за онова, което искате да постигнете. Опишете на един лист всички свои желания и цели.

Коментари

8 1zqjxi'"(){}:/1zqjxi;9
  29 юли 2022 | 05:48 отговор
 

 
7
  29 юли 2022 | 05:48 отговор
 

1zqjxi'"(){}:/1zqjxi;9

 
6 ХРИСТИНКАВАСИЛЕВА
  23 юни 2022 | 19:42 отговор
 

МОЖЕ БИ ИМА НЕЩО ВЯРНО СЪС БЕЗОПАСНАТА ИГЛА

 
5 Искрена
  29 април 2022 | 17:21 отговор
 

Серия жени,чиито физиономии с малки изключения са безлични. Досадно.

 
4 Трипъл Т
  18 април 2022 | 23:50 отговор
 

Акоо ставаше така всички щяхме да сме богати и щастливи.Ха-ха

 
3
  18 април 2022 | 04:02 отговор
 

Не сме чак толкова малоумни.

 
2
  17 април 2022 | 21:53 отговор
 

 
1
  17 април 2022 | 21:51 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени