Ето какво гражданство ще има бебето на Меган и Хари

15 февруари 2021 | 14:15
6872
6
снимки: Getty Images, Instagram
6

Седмицата започна ударно с една страхотна новина – Меган и Хари очакват второ дете! Херцозите на Съсекс съобщиха благата вест точно 37 години, след като принцеса Даяна разкри, че е бременна с Хари. Те използваха празника Св. Валентин, за да споделят, че малкият Арчи съвсем скоро ще влезе в ролята на голям брат.

Меган и Хари получиха безброй благопожелания и поздравления, в това число и от кралицата. Нека сега обаче разясним един важен и вълнуващ въпрос, около раждането на бебето, а той е дали то ще е американче, или гражданин на Великобритания?

Отговорът не е никак сложен – ако детето се роди в САЩ, то автоматично ще получи американско гражданство. Херцозите обаче ще могат да претендират и за двойно гражданство за детето, тъй като то автоматично получава правото да бъде гражданин и на Великобритания заради баща си.


Вече е известно, че рожбата на Меган и Хари ще заеме осмо място сред наследниците за трона. Все още не знаем обаче кога се очаква да се появи на бял свят и какъв е полът му. От снимката, с която двойката обяви прекрасната новина, става ясно, че Маркъл вече е в напреднала бременност. Съвсем разбираемо е, че са прикривали благата вест по-дълго време, тъй като миналата година херцогинята е претърпяла аборт.

И както всеки път, когато светът научи, че се задава следващото кралско бебе, още снощи започнаха да валят предположения какво ли ще е името на второто дете на Меган и Хари. Смята се, че то ще носи името Алфи или Александра, ако е момиче. Също така почитателите на кралската фамилия са почти сигурни, че Арчи ще си има сестричка.И докато очакваме да научим какво ще е бебето на херцозите и кога ще се роди, принц Хари се готви да се завърне на Острова. Той трябва да пристигне в родината си в началото на лятото, но от сега се знае, че Меган и Арчи няма да го придружат.

Меган Маркъл, принц Хари

Четете още: Петя Дикова слага край на кариерата си на водеща

Още по темата

Коментари

6 КЪНЧО
  15 февруари 2021 | 21:27 отговор
 

За да България да гласувам и за Христо меката китка, това няма да го бъде. не се привличам от психично отклонени. мястото им е в лудницата!

 
5 защо
  15 февруари 2021 | 21:23 отговор
 

защо постоянно ни занимавате с тия двамата??? нали уж избягаха от публичния живот и искаха да станат обикновенни хора. защо продължават да се натрапват на обществото и да се рекламират???

 
4
  15 февруари 2021 | 20:08 отговор
 

Христо Иванов е най безстрашният герой в България.Всички ако сме истински българи и ако милеем за България,трябва да гласуваме за Да България гн Христо Иванов.

 
 
15 февруари 2021 | 21:31

Абе стига си ме занимавал с тоя смахнат, ще види някой с голяма патка и ще зареже депутатската скамейка , ще хукне след нея като ОМЕКОТИТЕЛ зад някой храст.

3 Мери
  15 февруари 2021 | 19:28 отговор
 

Кво ни дреме Бе!!!

 
2 ХХХ
  15 февруари 2021 | 19:21 отговор
 

ИВАН БУРУДЖИЕВ И ВИОЛЕТА ЯКОВА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГЕРОЙ НА БЪЛГАРИЯ СМЪРТ НА ФАШИЗМА СВОБОДА НА НАРОДА

 
 
на
15 февруари 2021 | 21:23

на кой народ??? тоя народ дето познавам е потърпевш от червените терористи.

1 време
  15 февруари 2021 | 18:01 отговор
 

време е и британия да приключи с монархията - по демократично е.

 

Добави Коментар

Най-четени