Автор
Веселина Петрова

Ето коя е жената, развалила семейството на Шакира

Само преди ден гръмна скандалът около звездната двойка Шакира - Жерар Пике. Оказа се, че футболистът изневерявал редовно на половинката си и накрая на нея ѝ писнало и му показала вратата.

Сега списание Cuore публикува подробности за това коя е младата жена, с която Пике евентуално е изневерил на семейството.

View post on Instagram
 

Футболистът се е преместил да живее в старото си жилище - на улица Muntaner в Барселона. И точно това дава основание да смятаме, че криза в семейството действително има, пишат медиите.

Журналистката Лора Фа заяви: „Певицата го е хванала с друга и те ще се разделят“. "Така е. Случило се е. Ето защо са разделени", каза Лора Фа.

Изпълнителката наскоро бе на почивка в Ибиса с децата си - без Жерар Пике, което отново потвърждава теорията, че връзката им търпи провал.

Както съобщи Емилио Перес де Розас за списание Cuore, защитникът на "Барселона" е изневерил на Шакира с "млада блондинка на 20 г., която учи и работи като водеща" .

View post on Instagram
 

Оказва се, че най-новата песен на Шакира, записана в сътрудничество с Рау Алехандро, май е посветена на кризата, която тя преживява с Пике.

По време на „Te congratulations“ колумбийската певица не спира да пее фрази като като: „За да те довърша, се разбих на парчета. Предупредиха ме, но не ги послушах. Разбрах, че фалшивото в теб беше капката, която преля чашата“ , наред с други доста красноречиви стихове.

Ако тази раздяла се потвърди, Пике и Шакира прекратяват 12-годишна връзка, от която имат две деца: Милан и Саша.

Но... Винаги има едно "но".

View post on Instagram
 

Буквално преди часове в социалните мрежи се появиха папарашки снимки на двойката, на които се вижда как Пике и Шакира напускат с кола дома си в Барселона.

А феновете коментират кадрите: "И какво, всичко е пиар?"