Ето на коя дата ще се разведат Меган и Хари

06 август 2021 | 06:24
22985
4
снимки: Getty Images
4

И вие ли сте шокирани? Да, правилно прочетохте - Меган и Хари ще се разведат, независимо колко убедително демонстрират любовта си пред света. Знаете ли, че вече дори има предположения точно кога ще се случи големият разрви в отношенията им?

Независимо дали тази раздяла ще бъде изненадваща за света, или не, някои приближени до кралската двойка са категорични, че това ще се случи. Въпреки че Меган и Хари станаха родители за втори път едва преди няколко седмици, вече се усеща, че отношенията в семейството им не са толкова розови. 

принц Хари, Меган Маркъл

И нека бъдем реалисти - нито един от представителите на кралската фамилия не успя да обикне Меган. След появата ѝ в живота на Хари проблемите се сипят като пороен дъжд и дори ги скара. Защото каквото и да е, принцовете никога не се бяха конфронтирали публично допреди холивудската актриса да се зададе на хоризонта. Всъщност, съвсем спокойно може да се каже, че тя заби първия и решаващ пирон в ковчега на добрите им братски отношения. 

Меган успя да накара Хари да абдикира и напълно да зачеркне роднините си във Великобритания, дори да се откаже от всичките си титли и медали в името на това тя да се чувства свободна и да живее в Америка. А той беше най-любимият внук на кралица Елизабет. Освен това, репутацията на Маркъл в Холивуд преди да замине за Лондон, е била доста съмнителна. 

Меган Маркъл, принц Хари

Както вече споменахме, мнозина дават предположения точно кога херцозите ще се разведат, като едно от най-интересните е, че това ще се случи още преди края на 2021-ва. А вие какво мислите? Дали любовта им ще успее да издържи теста на времето, или всичко ще приключи с един шумен, кралско-холивудски развод?

Четете още: Меган показа първата снимка на Лилибет на рождения си ден!

Още по темата

Коментари

4
  07 август 2021 | 21:58 отговор
 

 
3 РОЗМАРИ
  06 август 2021 | 21:25 отговор
 

В АМЕРИКА ТОВА Е ПРАКТИКА ,ЖЕНЯТ СЕ И СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ РАЗВОД ! ТАЗИ ПРАКТИКА ДОЙДЕ У НАС ОТ ТАМ !ГАДИНИТЕ ! ЖИВЕЕ ИМ СЕ НА ШИРОКА НОГА !

 
2 Случаен
  06 август 2021 | 11:19 отговор
 

Първо да направят ДНК тест на Хари. Второ - да забършат с голямата изтривалка Меган. Трето - да си гледат династията.

 
1
  06 август 2021 | 07:35 отговор
 

Ние мислим, че травеститът "лилия стаменова" никога няма да се разведе, защото лявата му ръка не може да му избяга.

 
 
Бивш от НСГП
06 август 2021 | 10:14

Кака Лили Стаменова, че ко оти триеш коментари бе.

 
Бивш от НСГП
06 август 2021 | 10:15

Че Лили Стаменова, Че ке спечелих черна карта за у наше пернишко циганин азис гето там за караманица или куциян.

 
:D
16 август 2021 | 09:27

Евала братле,най на края един точен коментар за безкрайно тъпите,ограничени и постоянно незадоволени патки пишещи глуповатите си фантазии в този сайт!

Добави Коментар

Най-четени